Naslovna » Izlasci » Shopping » Chieftec: Napajanje CTG-650C za pouzdan rad vašeg PC-ja
Chieftec - CTG-650C
Chieftec - CTG-650C

Chieftec: Napajanje CTG-650C za pouzdan rad vašeg PC-ja

Chieftec u ovom momentu predstavlja najvećeg proizvođača kućišta i napajanja na svetu i u svojoj ponudi ima više od 50 različitih modela ovih uređaja.

Na domaćem tržištu Chieftec je cenjen prvenstveno zahvaljujući napajanjima iz srednje i više klase za koja kupci tvrde da su u svakom pogledu ispred konkurencije. Napajanje oznake CTG-650C popularno je kod domaćih potrošača, a evo i zašto…

Chieftec CTG-650C napajanje reklamira se kao jedno od najboljih u svojoj klasi. Isto ima izlaznu snagu od 650W i opremljeno je svim naprednim tehnologijama za zaštitu od strujnih udara. To podrazumeva sledeće sisteme bezbednosti: UVP (Undervoltage protection), OVP (Overvoltage protection), SCP (Short-circuit protection) i OPP (Overload protection) i upravo zahvaljujući njima obezbeđuje nesmetan celodnevni rad u najrazličitijim okruženjima. Jača strana ovog napajanja krije se i u veoma tihom ventilatoru koji je koncipiran tako da i pri maksimalnom opterećenju izvora nivo buke bude minimalan.

Kao predstavnik više klase CTG-650C napajanje spada u red energetski najefikasnijih jer uzima samo onoliko struje koliko je korisniku, odnosno njegovom PC-ju zaista potrebno u radu. Na ovaj način mesečno može da se uštedi i 40% struje što značajno štedi kućni budžet i čuva životnu okolinu.

Pored vrhunskih radnih karakteristika Chieftec za ovo napajanje tvrdi da je i jedno od onih koje krasi besprekorna izrada, kao i da je jedno od retkih koje se maksimalno jednostavno ugrađuje. Sjajna stvar je i što mu je cena po kojoj se nudi sasvim korektna zbog čega ima velike šanse da postane jedno od najprodavanijih napajanja u svojoj klasi.

Cena (sa PDV-om): 10.320 dinara

loading...