Naslovna » Izlasci » Film » Komedija „Osveta na ženski način“ u bioskopima
Osveta na ženski način

Komedija „Osveta na ženski način“ u bioskopima

Film „Osveta na ženski način“ (The Other Woman) prikazivaće se u bioskopima od 24. aprila.

Tri karakterno različite žene imaju samo jednu zajedničku stavku u životu – izigrao ih je istovremeno isti muškarac. Više nije bitno koja će biti sa njim, već kako se osvetiti! Osveta na „ženski način“ ih dovodi u niz komičnih situacija.

Film „Osveta na ženski način“ je komedija koja prvenstveno govori o vrednostima ženskog prijateljstva. Zanosna Kameron Dijaz glumi Karli. Ona je samopouzdana, seksi i dinamična advokatica iz Njujorka, koja se zabavlja sa Markom, zgodnim i poželjnim biznismenom (Nikolaj Koster Valdo koji je poznat iz serije „Igre prestola“). Međutim, izgleda da ovaj šarmer nije ono za šta se predstavlja.

Zaljubljena kao nikad pre, Karli će se zgroziti kada otkrije da je njen dečko, u stvari, oženjen. Upoznaje njegovu ženu Kejt (Lesli Man) i obe otkrivaju da su žrtve prevare. Ubrzo zaklete neprijateljice postaju nerazdvojne i dobre prijateljice. Pošto otkriju još jednu ljubavnicu (Kejt Apton), tri žene udružuju snage i smišljaju zajedničku osvetu. Kako se priča odvija, Karli, Kejt i Amber postaju bliske i njihovo prijateljstvo postaje važnije od dvoličnog prevaranta, koji ih je, ironično, i spojio.

U filmu se pojavljuju američka rep zvezda i glumica Niki Minaž (Nicki Minaj) i mlada muška zvezda u usponu Tejlor Kini (Taylor Kinney), koji je poznat ženskoj publici iz video spota Lady Gage „You and I“. (danubeogradu.rs)

loading...