Naslovna » Izlasci » Sport » Košutnjak Challenge Race 2014, 10. maja
Košutnjak Challenge Race
Košutnjak Challenge Race

Košutnjak Challenge Race 2014, 10. maja

Treća po redu trka sa preprekama, Košutnjak Challenge Race 2014, biće održana 10. maja.

Šest kilometara kros trke sa šest prepreka biće najveći izazov za najizdržljivije takmičare koji imaju žara i hrabrosti da savladaju sve izazove koji ih čekaju u ovoj uzbudljivoj trci u Košutnjaku, jer prepreke koje su organizatori pripremili, neće biti otkrivene do početka trke.

Ovo je trka za sve koji žele da trče na drugačiji način, spremne za izazove i za one koji se ne plaše da testiraju svoje granice.

Broj učesnika na Košutnjak Challenge Race 2014 je ograničen i samo prvih 300 koji se prijave mogu učestvovati u trci.

Start i cilj trke biće ispred „SquashLand“ kluba u Pionirskom gradu kao i prethodnih godina.

Trka sa preprekama iznenađenja je inspirisana konceptom trka koje se već godinama održavaju u zapadnoj Evropi i promovišu vrednosti zajedništva, motivacije, zabave i izdržljivosti, a Atletsko-orijentacioni klub Košutnjak (AOK) će se pobrinuti da se takmičari ne izgube i ne zalutaju na stazi. Zbog bezbednosnih razloga trkačima neće biti dozvoljeno da nose sprinterice i patike sa kramponima, a preporučuje se takmičenje u staroj trening opremi.

Dečiji sportski klub Sporticus i ove godine priprema trku za najmlađe – Košutnjak Challenge Race Junior 2014. Trka za najmlađe je istog dana sa početkom u 10.00. Mališani se takmiče u tri kategorije: predškolski uzrast na 400 m, školski uzrast do 10 godina na 800 m, školski uzrast do 14 godina na 1.200 m.

Svi koji do 9. maja pošalju na mail reeboksrbija@gmail.com zanimljivu fotografiju kako treniraju imaju šansu da osvoje po dve besplatne kotizacije za ovu izazovnu trku. Za najbrže takmičare Reebok je obezbedio vredne nagrade, kao i vaučere sa popustom za sve učesnike.

Više informacija može se pronaći OVDE. (danubeogradu.rs)

loading...