Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Poslednji vikend: Zatvara se Šećer kuća!
Šećer kuća

Poslednji vikend: Zatvara se Šećer kuća!

Posle četiri sezone na beogradskoj mapi noćnog života Šećer kuća (Svetogorska 17) se zatvara 30. aprila, pa će ovaj petak i ova subota predstavljati poslednji party vikend.

Prvog dana oproštajnog vikenda od kluba, koji je tokom prethodne četiri godine čuvao iskonsku urbanu andergraund priču u Beogradu, nastupiće duo Iron i Byp sa gostima. Na meniju će, kao i uvek kad je ovaj dvojac za pultom, biti hip hop, rnb, bass trap, old school i dancehall tonovi.

Dan kasnije je poslednje Indie-go veče u klubu Šećer kuća i ujedno poslednje veče serijala ove sezone zatvorenom, pošto se zbog toplijeg vremena uskoro seli na terase i reke. Indie-go ekipa će baš zato, zbog ova dva važna povoda, napraviti party poslasticu sa najvećim hitovima u poslednjih 17 godina. Noge na podijumu ove subote će vam pokretati bendovi Stone Roses, Happy Mondays. Rapture, Hot Chip, Pixies, Sonic Youth, Black Keys, Arctic Monkeys, Cure, Smiths, New Order, Kings of Leon i drugi zaštitni znakovi indie scene.

Ulaz u petak je slobodan do ponoći dok će se posle plaćati 200 dinara, dok se u subotu do ponoći plaća 100, a posle tog vremena 150 dinara.

Poslednja žurka, koja će predstavljati i definitivan oproštaj od ovog kluba, zakazana je sledeću sredu (30. aprila), kada će nastupiti naš najbolji DJ Marko Nastić. (danubeogradu.rs)

loading...