Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Serious fun: Ozbiljna andergraund tek-haus zabava
Gemini i Lale

Serious fun: Ozbiljna andergraund tek-haus zabava

Nastavak beogradskog parti serijala Serious fun ovog petka (4. april) u klub Atom donosi žurku za sve tek-haus sladokusce.

Za pultom će biti domaći krem ovog zvuka – DJ Lale, broj jedan organizacije Happy People, Marko Vuković i duo Gemini iz Novog Sada.

Ekipa koja će se naći za miks pultom sigurno spada u najkvalitenije domaće predstavnike tek-haus zvuka i garantuje izuzetno kvalitetan provod za sve iskusne poznavaoce elektronske muzike.

Novosadski DJ blizanci posle dužeg vremena ponovo gostuju u Beogradu, a pošto su svaki put imali nešto novo da kažu očekuje se da i ovoga puta sve prave zaljubljenike u tek-haus ne ostave ravnodušnim. Laleta, osnivača i predvodnika jedne od pionirskih domaćih DJ organizacija Happy people, ne treba posebno predstavljati, pošto je poznato da je veoma često nastupao i sa tek-haus velikanima kao što su Nathan Coles, Terry Francis i Evil Eddie Richards. Lajnap će dopuniti Marko Vuković, ovoga puta ispred etiketa SillyHeadz i Dirty Bookings.

Žurka počinje u 22.00 i trajaće do šest ujutru, a ulaz je slobodan do ponoći, dok će se posle plaćati 200 dinara. (danubeogradu.rs)