Naslovna » Izlasci » Izložbe » Belgrade Design Week (BDW) 2014 početkom oktobra
Belgrade Design Week

Belgrade Design Week (BDW) 2014 početkom oktobra

Ovogodišnji Belgrade Design Week (BDW) će biti održan od 6. do 11. oktobra 2014. godine.

Pored međunarodne konferencije BDW 2014 već devetu godinu zaredom, u četvrtak, petak i subotu 9, 10. i 11. oktobra, biće organizovani i prateći programi: izložba BDW Dizajnpark, profesionalni program BDW Dizajnlabs, i gradski program BDW Premiers.

Tema ovogodišnje konferencije je Sense Squared, i na njoj će na neponovljiv način BDW-a biti kao i uvek predstavljena abeceda svetske i domaće kreativnosti iz kategorija arhitekture, advertajzinga, brendinga, biznisa, komunikacija, didžitala, dizajna, filma, mode, izdavaštva i preduzetništva.

Na BDW-u 2014 se takođe očekuje i svetska premijera važnog novog projekta 100% Serbia, koji će na jedinstven način predstaviti multimedijalnu izložbu srpske kreativne misli, i koji posle Beograda putuje na desetak najvažnijih svetskih destinacija.

Kao i prošlih godina, i Belgrade Design Week 2014 će publici predstaviti više od 100 jedinstvenih „worksa“ iz dvadesetak zemalja sveta, kao i najvrednije predstavnike srpske kreativne industrije, u prisustvu više od 150 akreditovnih medija iz celog sveta, koji će Beograd i Srbiju i ove godine plasirati na mapu kreativnih lidera uz pojmove kao što su inovacije, kreativnost, preduzetništvo, progres, uz sad već tradicionalan slogan BDW-a „Stvori novu vrednost“.

Po prvi put u desetogodišnjoj istoriji, BDW festival se održava pod visokim pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije i gradonačelnika Beograda, a u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, sa ključnom podrškom ambasada i institucija Japana, Holandije, Švajcarske, Nemačke, Meksika i Izraela. (danubeogradu.rs)

loading...