Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Cristian Varela pružio podršku Srbiji
Cristian Varela
Cristian Varela

Cristian Varela pružio podršku Srbiji

U subotu, 14. juna, u Assimil-u, hangaru stare šećerane u Radničkoj 3, nastupiće Cristian Varela, poznati techno didžej.

Polovina prihoda od prodatih ulaznica za rođendansku Lucky Records Showcase žurku biće uplaćena na račun za pomoć nastradalima u poplavama u Srbiji.

Prikupljenim novcem od prodatih karata, i posetioci i organizatori će dati svoj doprinos u humanitarne svrhe za nastradale od poplava, a povodom nemilih događaja Cristian Varela, zvezda ovogodišnje žurke, poslao je poruku podrške građanima Srbije.

– Veoma sam potresen nesrećom koja se desila Srbiji! Srbe smatram svojom braćom i u želji da pomognemo ugroženima, organizatori i ja smo odlučili da deo prihoda od žurke uplatimo u humanitarne svrhe. Prvo smo razmišljali da odložimo žurku, ali smo shvatili da je bolje da deo novca doniramo i na taj način pomognemo najugroženijima. Srbijo, uz vas sam! – poručio je najbolji svetski techno didžej za 2013. godinu.

Podršku poznatom Špancu pružiće italijanski DJ Luigi Madonna, zatim Mladen Tomić iz Bosne i Speedy, beogradski producent i didžej. Za warm-up zaduženi su, našoj publici dobro poznati, Miloš Vujović i Kristina Lalić.

Ograničeni broj ulaznica u prodaji je po promotivnoj ceni od 1.090 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma omladine Beograda i Kombank arene. (danubeogradu.rs)

loading...