Naslovna » Izlasci » Shopping » Epson EB-S18: Odličan projektor za prezentacije
Epson EB-S18
Epson EB-S18

Epson EB-S18: Odličan projektor za prezentacije

Epson već godinama predstavlja vodećeg proizvođača Home Entertainment projektora, međutim u ponudi ovog proizvođača nalazi se i veliki broj projektora dizajniranih specijalno za projektovanje prezentacija.

Jedan od takvih je i sveže lansirani EB-S18 projektor koji je specifičan po tome što ima male dimenzije i nudi vrhunske performanse.

Epson je EB-S18 projektor dizajnirao za male kancelarije i skromnije prezentacione sale. Napravljen je od plastike vrhunskog kvaliteta, a specifičan je po tome što se maksimalno jednostavno montira na najrazličitije zidne i desktop nosače i što je u stanju da ponudi sliku odlične detaljnosti i verno reprodukovanih boja.

Iako operiše nešto nižom rezolucijom EB-S18 projektor projektuje kristalno jasnu sliku čak i u situacijama solidne osvetljenosti prostorije što slična konkurentska rešenja ne mogu da ponude. Glavni „krivac“ za to je 3LCD tehnologija koju Epson razvija iz godine u godinu, a koja doprinosi kvalitetu slike i utiče na maksimalnu uštedu energije što je još jedna velika prednost EB-S18 projektora.

Odličan kvalitet slike prati i zavidan nivo povezivosti koji je opciono moguće poboljšati sa Wireless adapterom u cilju bežične komunikacije projektora sa najrazličitijim gedžetima. Takođe, EB-S18 projektor poseduje i odlično osmišljen OSD preko koga je moguće „komforno“ upravljati svim njegovim funkcijama. Velika prednost ovog modela ogleda se i u minimalnim zahtevima za održavanje, ali i veoma povoljnoj ceni zbog koje je popularan u svetu.

Cena (sa PDV-om): 52.359,00 dinara

loading...