Naslovna » Izlasci » Shopping » Epson EB-X18 projektor – da prezentacije blistaju
Epson EB-X18 projektor
Epson EB-X18 projektor

Epson EB-X18 projektor – da prezentacije blistaju

Najveći proizvođač svih vrsta projektora na svetu je Epson. Od prezentacionih rešenja trenutno se na tržištu posebno izdvaja model oznake EB-X18 za koji u Epson-u tvrde da je Best Buy u svojoj klasi.

Projektori specijalno dizajnirani za projektovanje prezentacija nisu nikakva novina na tržištu, a u poslednjih desetak godina su u velikoj ekspanziji prvenstveno zbog pojave najrazličitijih poslova koji iziskuju predstavljanje kroz prezentacije. Takođe, nezamenjivi su za učionice i prezentacione sale, kao i teatre.

Model EB-X18 kompaktan je projektor male težine (2,4 kg) koji se brzo i lako može montirati na najrazličitije zidne i desktop nosače. Njegovu osnovu čini 3LCD tehnologija i skup elektronike vrhunskog kvaliteta zahvaljujući kojoj nudi dug eksploatacioni vek.

Ipak, ono što je mnogo bitnije je da je slika koju projektuje EB-X18 projektor vrhunska, odnosno da su boje maksimlano verno reprodukovane, kao i da je detaljnost odlična. Upravo zbog toga Epson ovaj projektor preporučuje za projektovanje prezentacija sa dinamičnim HD sadržajem, kao i za projektovanje složenih grafičkih objekata.

Iako projektori namenjeni projekciji prezentacija nemaju neke posebno komforne i vizuelno privlačne OSD-jeve u slučaju EB-X18 projektora ne može se tako reći pošto je opremljen sa veoma dobro izblansiranim OSD-jem privlačnog vizuelnog identiteta. Ovaj model između ostalog ima i odlične mogućnosti za povezivanje uz ostavljenu opciju za ugradnju Wireless adaptera preko koga ga je moguće potpuno bežično povećati sa najrazličitijim gedžetima i mobilnim uređajima, bez obzira na to koju platformu koriste.

Još jedna od većih prednosti EB-X18 projektora (u odnosu na slična konkurentska rešenja) je jako mala zahtevnost po pitanju održavanja, kao i mogućnost iniciranja većeg broja opcionih dodataka čime se spektar njegove primene značajno proširuje. Nas je ovaj projektor najviše oduševio po pitanju kvaliteta prikaza slike, ali i po jako skromnoj potrošnji energije zbog čega je proglašen za Eco model. Cenovo gledano veoma korektno je pozicioniran na tržištu i upravo zbog toga od nas dobija preporuku više!

Cena (sa PDV-om): 68.686 dinara.

loading...