Naslovna » Izlasci » KPTM: Cons Project, 9. i 10. maja
Cons Project
Cons Project

KPTM: Cons Project, 9. i 10. maja

Na novoj lokaciji, KPTM na Dorćolu (Žorža Klemansoa 22), 9. i 10. maja biće održan Cons Project, manifestacija koja će okupiti ljubitelje uličnih subkultura.

U celodnevnoj zabavi koja će trajati od 16.00 do duboko u noć, planirane su različite aktivnosti, koje zapravo predstavljaju osnovna obeležja uličnog izraza.

Oslikavanje murala, radionice crtanja grafita, DJ battle, Beatbox battle, izložbe fotografija street kulture, skate session, glavni su elementi ove priče. Tokom ova dva dana, KPTM pretvoriće se u svojevrsnu street art oazu, koja će se završavati žurkama.

Jednako zanimljiva biće i radionica muzičke produkcije, koju će voditi uveliko afirmisana imena kao što su tim Codex i Rebel B. Pored navedenih aktivnosti koje će biti organizovane, jedna od najinteresantnijih je iscrtavanje kendama, koje će raditi domaći street art umetnici.

U okviru galerije koja će biti organizovana na ovom zanimljivom prostoru, planirane su dve izožbe fotografija: Marka Todorovića Tode (izložba skejt fotografija) i Milana Babića Majlana (izložba BMX fotografija).

Ovo je izuzetna prilika da se upoznaju neki od najzanimljivijih andergraund umetnika, koji predstavljaju razIičite grane street art subkulture. Izdvajamo ambasadore projekta: Janko Počuča (street art), Čedomir Miljković BKO (music), Milan Babić Majlan (foto), Marko Veljić Soter (street art) i Nemanja Mihajlović Padre (style).

Pre Beograda Cons Project je obišao mnoge svetske metropole poput Los Anđelesa, Barselone, Praga, Berlina, Amsterdama i Njujorka. (danubeogradu.rs)

loading...