Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Marc Peche: House Belongs to the Heroes
Jeremy Sylvester
Jeremy Sylvester

Marc Peche: House Belongs to the Heroes

U petak, 9. maja od 22.00, u Supermarket concept store-u nastupiće Jeremy Sylvester, britanski house DJ i još nekoliko zvezda sa ostrva. Producent Marc Peche pripremio je fuziju zvuka, kombinaciju vokalnog funky house-a uz mešavinu melodija saksofoniste i pevača benda 1EYE.

DJ Sylvester pokazaće Beograđanima širok repertoar stilova, spajajući ih u jedan zvuk koji je postao jedinstven i koji ga indentifikuje kao umetnika. Kombinuje deep house, garage, classic house, deep tech itd u svojim setovima. Nastupiće i DJ Jez Love sa klasičnim vocal funky house setom.

Setove gostujućih DJ-eva pratiće Andy Sax (1EYE), jedan od najtraženijih britanskih saksofonista. Sarađivao je sa mnogim poznatim umetnicima i svirao pred brojnom publikom širom sveta. Pridružiće se i pevač istoimenog rege benda, Alek Šapić. 1EYE je inspiraciju našao u bendovima kao što su Madness, Prince Buster, UB40.

Upečatljivi su po mnogo čemu od odeće koju nose, muzike koju sviraju preko jedinstvenog prilaza muzici koju svi volimo i poznajemo. Fokusiraju se na temama koje su aktuelne u politici, ali umeju da sviraju muziku koja povezuje ljude. (danubeogradu.rs)