Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Piip Messenger – aplikacija napravljena u Beogradu
Piip Messenger
Piip Messenger

Piip Messenger – aplikacija napravljena u Beogradu

Nova i moćna aplikacija za dopisivanje, Piip Messenger, izrađena je u Beogradu, a dostupna je za mobilne, tablet i deskop uređaje.

Multiplatformsku aplikaciju visokih performansi izradili su srpski inženjeri, sada i na srpskom jeziku, na ćirilici i latinici. Osim toga što pokriva većinu postojećih platformi, aplikacija je besplatna i omogućava dopisivanje putem wi-fi i 3G mreže.

Pošto je bio u fazi razvoja više od dve godine, Piip Messenger je sada zvanično globalno dostupan na mobilnim platformama iOS, Android, BB10, BB legacy i windows Phone kao i na desktop platformama windows, MacOSX i linux. Piip korisnici mogu da se dopisuju i putem Piip Web Messenger-a, koji se može koristiti direktno iz pretraživača računara, kod kuće ili na poslu.

Sada svako, na kojoj god da je platformi, može koristiti ovu aplikaciju i ostati u kontaktu sa svojom porodicom i prijateljima.

Brza, sigurna, prijatna

Mnogo korisnih funkcija ima ova brza i sigurna aplikacija, estetski je prilagođena svakoj platformi, a i prijatna je za korišćenje na svim uređajima. Programeri su tokom njenog razvijanja imali na umu aplikaciju koja može da obezbedi besprekornu neprekidnu komunikaciju, kako bi korisnici mogli da ostanu u kontaktu uvek, razmenjujući poruke, fotografije, kontakte i lokacije na bilo kom uređaju.

Glavni cilj Piip Messenger-a je da pomogne ljudima širom sveta da komuniciraju jednostavno i besplatno.

Ono što domaćoj javnosti može biti posebno zanimljivo u vezi Piip-a jeste to da se on razvija u Beogradu i delo je domaćih programera iz kompanije Drey d.o.o. Zato je Piip Messenger dostupan i na srpskom jeziku, na ćirilici i latinici. Pored srpskog jezika, Piip je dostupan na još tridesetak jezika.

Brz i jednostavan proces registracije omogućava automatsko dodavanje svih kontakata iz korisnikovog telefona koji već imaju instaliran Piip. Registracija je besplatna putem mejla za sve uređaje osim sa mobilnog telefona, gde se proces registracije obavlja slanjem jedne SMS poruke, koju naplaćuje mobilni operater. Osim ovoga, upotreba aplikacija je potpuno besplatna.

Piip je spreman za preuzimanje na svim app store-ovima, a možete ga preuzeti i sa vebsajta piip.com. (danubeogradu.rs)

loading...