Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » 8. Festival nauke: Raspisan konkurs za učesnike
Festival nauke
Festival nauke

8. Festival nauke: Raspisan konkurs za učesnike

Za jedan od pet najznačajnijih festivala u Evropi koji promoviše i popularizuje nauku, Festival nauke, raspisan je konkurs za učesnike.

Pozvani su svi pojedinci, ali i zainteresovane institucije, udruženja i organizacije da se prijave za učešće u predstojećoj, osmoj, manifestaciji.

Konkurs je otvoren do 20. avgusta 2014. godine a najzanimljivije, najedukativnije i inovativne programe publika će moći da vidi na 8. Festivalu nauke koji se održava od 4. do 7. decembra tekuće godine u Beogradu.

Svi zainteresovani mogu konkurisati za učešće u Festivalu nauke, preuzimanjem i popunjavanjem formulara sa adrese www.festivalnauke.org i slanjem na e-mail kontakt@festivalnauke.org.

Osmi Festival nauke okupiće na jednom mestu mlade komunikatore nauke iz Srbije i Evrope, kako bi na nov i interaktivan način prezentovali naučne oblasti kojima se bave.

Sedmi Festival nauke, koji je okupio 450 naučnika iz 42 institucije u Srbiji i goste iz osam evropskih zemalja, za četiri dana posetilo je 31.000 ljudi. (danubeogradu.rs)

loading...