Izdvajamo
Naslovna » Arhiva tagova: festival nauke

Arhiva tagova: festival nauke

12. Festival nauke: Dobrodošli u zemlju budućnosti

Festival nauke

Od 29. novembra do 2. decembra na Beogradskom sajmu biće održan dvanaesti Festival nauke pod sloganom „Zemlja budućnosti“.

Pročitaj više »

Zabava za sve uzraste: 11. Festival nauke – Jedan na jedan

Festival nauke

Od 14. do 17. decembra na Beogradskom sajmu biće organizovan najveći naučni festival u regionu, 11. Festival nauke, najbolja naučna zabava za sve uzraste.

Pročitaj više »

Fenomen u Beogradu

Fenomen u Beogradu

U Hadži Prodanovoj 16 u Beogradu otvoren je Fenomen – centar za naučne interaktivne radionice.

Pročitaj više »

Deseti Festival nauke na Beogradskom sajmu

Deseti Festival nauke na Beogradskom sajmu

Od 15. do 18. decembra na Beogradskom sajmu biće održan 10. Festival nauke, jedan od najpopularnijih u jugoistočnoj Evropi.

Pročitaj više »

9. Festival nauke: Šesto naučnika i bezbroj čuda

Festival nauke

Deveti Festival nauke, koji će se od 3. do 6. decembra održati na Beogradskom sajmu, okupiće na jednom mestu skoro šest stotina naučnika i naučnih demonstratora sa ciljem da zainteresovanim poseticima razotkriju sva naučna čuda.

Pročitaj više »

9. Festival nauke: Čuda su svuda

Festival nauke: Čuda su svuda

Najznačajniji festival nauke u jugoistočnoj Evropi pod sloganom „Čuda su svuda“, održaće se u Beogradu po deveti put.

Pročitaj više »

8. Festival nauke: Četiri dana tokom kojih je sve bilo moguće

Festival nauke

U znaku 26.000 posetilaca, 450 škola i mnogo radoznalih lica, čije je osmehe četiri dana mamilo više od 550 naučnika protekao je osmi Festival nauke koji se od 4. do 7. decembra održavao tri lokacije u Beogradu, dokazujući da je uz pomoć nauke sve moguće.

Pročitaj više »

Festival nauke 2014: Izložba „Sunce slika slike“

Sunce slika slike

U okviru Festivala nauke posetioci imaju priliku da se na interesantnoj izložbi „Sunce slika slike“ upoznaju sa solarografijom.

Pročitaj više »

Sutra počinje 8. Festival nauke

Festival nauke

Pod sloganom „Sve je moguće“ u Beogradu sutra počinje najveći događaj koji se bavi promocijom nauke i obrazovanja u regionu – osmi Festival nauke.

Pročitaj više »

Mini BG vesti: Izložbe, NBA2K15, stand-up, Hogar…

Festival nauke

»»» KK Crvena zvezda Telekom i Delta City organizuju veliki gejming turnir u igrici „NBA 2K15“, koji će biti održan 18. i 19. novembra, u atrijumu šoping-mola. Učesnici će se takmičiti na Sony PlayStation 3 konzolama, a pored demonstracije svoje tehnike i odlične igre, imaće priliku i da se, tokom trajanja turnira, druže sa košarkašima Zvezde.

Pročitaj više »

Osmi Festival nauke od 4. do 7. decembra u Beogradu

Festival nauke

Najveći Festival nauke u regionu održaće se, po osmi put, u Beogradu od 4. do 7. decembra pod sloganom „Sve je moguće“.

Pročitaj više »

8. Festival nauke: Raspisan konkurs za učesnike

Festival nauke

Za jedan od pet najznačajnijih festivala u Evropi koji promoviše i popularizuje nauku, Festival nauke, raspisan je konkurs za učesnike.

Pročitaj više »

Sedmi Festival nauke: Rekord u posećenosti

Festival nauke

Četiri festivalska dana, pet lokacija, sedam superheroja nauke i 31.000 superheroja posetilaca obeležili su sedmi Festival nauke, koji je održan od od 5. do 8. decembra u Beogradu.

Pročitaj više »

Festival nauke postaje centar superheroja

Festival nauke - Fabian

Uskoro će Festival nauke, najveći takve vrste u našoj regiji, po sedmi put otvoriti vrata svim mladim talentima, iskusnim naučnicima ali i onima koji to tek žele da postanu.

Pročitaj više »

Počinje prodaja karata za 7. Festival nauke

Festival nauke

Prodaja karata za najveći događaj za promociju nauke i obrazovanja u regionu, 7. Festival nauke, koji se od 5. do 8. decembra održava na četiri lokacije u Beogradu – bivšoj RK Kluz, SKC-u, Galeriji NBS i u novom prostoru bivšeg Eurosalona, počinje u petak, 15. novembra.

Pročitaj više »

7. Festival nauke: Superheroji nauke

Festival nauke

Od 5. do 8. decembra u Beogradu će biti održan najveći regionalni Festival nauke na kom će po sedmi put biti predstavljena, objašnjena i promovisana nauka podjednako blisko i jasno svima, bez obzira na godine i obrazovanje.

Pročitaj više »

Šesti Festival nauke posetilo 28.000 ljudi

Festival nauke 2012

Šesti Festival nauke je završen a kroz „festivalsku četvrt“ za četiri dana prodefilovalo je više od 28.000 ljudi čime je oboren prošlogodišnji rekord u posećenosti. Rekordni broj posetilaca nije jedino po čemu će ovogodišnji Festival nauke ostati zapamćen – veliko interesovanje za sasvim nove i drugačije sadržaje, šou programe, debate, radionice i ekperimente kao da je pobedilo festivalski slogan „Nema …

Pročitaj više »

6. Festival nauke od 29. novembra do 2. decembra

Festival nauke - Astronautkinja Marša Ajvins

Šesti međunarodni Festival nauke biće održan od 29. novembra do 2. decembra, a „festivalsku četvrt“ činiće RK „Kluz“, SKC, Galerija Narodne banke Srbije i Teatar „Bojan Stupica“. Više od 450 mladih naučnika iz 36 domaćih, naučno-obrazovnih institucija i 40 gostiju iz Francuske, SAD, Švedske, Španije, Mađarske, Velike Britanije i Hrvatske biće deo festivalskih celina – „Nauka bez prestanka“ (uzrast: 7+), …

Pročitaj više »

Raspisan konkurs za učesnike Festivala nauke 2012

Do 1. avgusta biće otvoren konkurs za sve zainteresovane institucije, udruženja, organizacije i pojedince za učešće na predstojećem 6. Festivalu nauke koji će biti držan od 29. novembra do 2. decembra u Beogradu. Najzanimljiviji, najedukativniji i inovativni programi biće predstavljeni na festivalu, a svi zainteresovani za učešće treba da preuzmu i popune formular sa sajta www.festivalnauke.rs i da ga pošalju …

Pročitaj više »

Počinje pretprodaja karata za peti Festival nauke

Sutra (21. novembar) počinje pretprodaja karata za Festival nauke, koji se 2, 3. i 4. decembra održava na četiri lokacije u Beogradu – RK „Kluz“, Studentski kulturni centar, galerija Narodne banke Srbije i scena teatra „Bojan Stupica“. Svi zainteresovani karte, po ceni od 380 dinara, mogu kupiti na sledećim prodajnim mestima: Bilet centar, Ušće Shopping centar (info pult), Dom omladine …

Pročitaj više »