Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Barutana predstavlja: R’n’B spektakl „Vatra“ i „Kišobran“ žurka
Vatra
Vatra

Barutana predstavlja: R’n’B spektakl „Vatra“ i „Kišobran“ žurka

Posle gotovo decenijske pauze, najpoznatija urabana letnja pozornica na Beogradskoj tvrđavi, kultna Barutana, otvorila je svoje kapije i već zabeležila seriju sjajnih žurki!

Protekle nedelje nastupio je bend S.A.R.S. i Beograđanima dobro poznati škotski sastav Silicone Soul a ovog petka i subote Barutana će biti domaćin nastupa party kolektiva „Vatra“ i „Kišobran“, koji će se postarati da zabava traje do jutra.

Petak, 13. jun, u Barutani rezervisan je za pravi r’n’b/rep spektakl poznatog beogradskog party kolektiva „Vatra“. Od 22.00 svoje DJ setove predstaviće BYP_, 50Grass, Iron, Inspektor i Фake Casual. Posle nedavnog nastupa na festivalu MAD in Belgrade, „Vatra“ u Barutanu donosi puno zabavne muzike za igru. Od osnivanja ovog kolektiva 2011. godine, ideja je bila da žurke okupe one ljude kojima hip-hop i r’n’b nisu omiljeni muzički pravci, ali koji cene zabavni kvalitet ovih žanrova.

Karta za ovaj događaj košta 300 dinara.

Samo dan kasnije, u subotu, 14. juna od 23.00, melodični DJ set, koji vešto kombinuje elektro-pop i rok motive, predstaviće „Kišobran“ ekipa iz Beograda. Njihove liste prepune su svežih hitova i zlatnih klasika, uz uslov da se pleše, skače i dobro provodi, a ako volite Arcade Fire, Daft Punk, Radiohead ili Crystal Castles – znajte da su njihove pesme obavezno štivo „Kišobran“ set-liste.

Cena ulaznice je 200 dinara.

Već 21. juna na bini Barutane nastupiće poznati beogradski reper Marčelo uz bend Iskaz, a ulaznice za ovaj događaj već su dostupne u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 600 dinara. (danubeogradu.rs)