Naslovna » Izlasci » Sport » Beogradska Coca-Cola Biciklijada 2014, 15. juna
Biciklijada
Biciklijada

Beogradska Coca-Cola Biciklijada 2014, 15. juna

U Beogradu će 15. juna biti održana tradicionalna beogradska Coca-Cola Biciklijada 2014. Sa Trga Republike krenuće nekoliko hiljada ljubitelja bicikliranja.

Biciklijada je sportska manifestacija rekreativnog biciklizma kojom se promoviše zdrav i aktivan stil života uz redovnu i bezbednu vožnju svih tipova bicikala.

Start je u 11.00 sa Trga Republike, a predviđena je vožnja Makedonskom, Dečanskom, kroz Terazijski tunel, Brankovom ulicom, preko Brankovog mosta, kroz Bulevar Mihajla Pupina, Omladinskih brigada. Zatim: Kružni tok, Jurija Gagarina, skretanje udesno ka Mostu na Adi, Most na Adi, Radnička, desno ka ulazu na Adu Ciganliju, naplatna rampa Ada, kružni tok skretanje levo do kupatila „Beograd“, gde će biti održan muzički program i dodeljene nagrade: bicikli, kacige, turističke nagrade…

Asocijacija Sport za sve Beograda pod pokroviteljstvom Sekretarijata za saobraćaj i Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda i uz suorganizaciju JP „Ada Ciganlija“, Auto-moto saveza Srbije i RECAN Fondacije organizovaće ovu manifestaciju i doprineti popularizaciji biciklizma i rekreativnog sporta uopšte.

Svi učesnici mogu se prijaviti putem e-maila: ime, prezime, JMBG i mesto boravka. E-mail: sportaso@sbb.rs. Info: 2659-534.

Izmene u saobraćaju

Tokom prolaska učesnika trke vozila javnog gradskog prevoza, u zavisnosti od uslova na terenu, čekaće na trasi dok se ne uspostavi redovan režim saobraćaja ili koristiti alternativne trase.

Učesnici biciklijade će voziti po gradu uz asistenciju saobraćajne policije. (danubeogradu.rs)

loading...