Naslovna » Izlasci » Shopping » Epson EB-W22 – profi prezentacioni projektor
Epson EB-W22
Epson EB-W22

Epson EB-W22 – profi prezentacioni projektor

EB-W22 je još jedan zanimljiv projektor iz kompanije Epson dizajniran specijalno za projekciju prezentacija, odnosno primenu u kancelarijama i različitim edukacionim okruženjima.

Osnovu ovog projektora čini 3LCD tehnologija i skup naprednih tehnoloških rešenja zbog kojih EB-W22 nudi sliku besprekorne detaljnosti i pogotovo perfektne reprudukcije boja.

EB-W22 je jedan krajnje kompaktan projektor skromnih dimenzija i male težine (2.6 kg). Krasi ga besprekorna izrada, dobro izbalansiran OSD i mogućnost iniciranja opcionog Wireless modula sa kojim može da komunicira sa najrazličitijim gedžetima i mobilnim uređajima. Kao što smo rekli dizajniran je za prezentacione sale, kancelarije i školske učionice, ali može biti i sasvim solidno rešenje za fakultetske amfiteatre, kao i veće dobro zamračene sale.Promo

Maksimalna radna rezolucija kojom operiše Epson EB-W22 projektor je 1280×800 piksela i to pri odnosu stranica od 16:10. Takav potez proizvođača nije nikakvo iznenađenje obzirom da je i u svetu prezentacionih projektora odnos stranica od 4:3 odavno postao nezanimljiv. Kvalitet prikaza je sa druge strane vrhunski – svi pigmenti su maksimalno verno reprodukovani dok je detaljnost na nivou najskupljih multimedijalnih projektora. To se najbolje vidi kod prezentacija sa izraženim HD video sadržajima koji na platnu izgledaju veoma moćno tj. krajnje privlačno i realno.

Od ostalih bitnih karakteristika EB-W22 projektor moramo da skrenemo pažnju na njegov tih rashladni sistem koji se aktivira samo kada se elektronika propisno zagreje, kao i na mogućnost jednostavnog montiranja na zidne nosače. Velika prednost mu je i izuzetno povoljna cena po kojoj se nudi zbog koje verujemo da će veoma lako naći put do velikog broja korisnika.

Cena (sa PDV-om): 80.510 dinara