Naslovna » Izlasci » Shopping » Epson EH-TW490 – kompaktni projektor
Epson EH-TW490
Epson EH-TW490

Epson EH-TW490 – kompaktni projektor

Tržište projektora je poslednjih nekoliko godina postalo izuzetno dinamično, a Epson je na ovom polju ime No.1 jer korisnicima nudi zanimljiva, atraktivna i veoma moćna rešenja.

Jedan od takvih projektora je i nedavno predstavljeni EH-TW490 projektor koji spaja moderan dizajn sa odličnim radnim performansama i kranje povoljnom cenom.Promo

Radi se o kompaktnom projektoru kreiranom za gledanje filmova, igranje igrica i uživanje u multimediji različitog tipa. Kao i ostali TW projektori potpisani od strane Epson-a tako i model TW490 krasi kompaktan izgled, mala težina i 3LCD tehnologija zahvaljujući kojoj donosi sliku savršene reprodukcije boja i odlične detaljnosti. Inače, TW490 je HD-ready projektor, operiše rezolucijom od 1280×800 piksela i ima odnos stranica od 16:10 što je sada apsolutni standard za gledanje filmova.

Po pitanju osvetljenja ono je podešeno na 3000 ANSI lumena dok je kontrast solidnih 12000:1 što još jednom govori o tome da je ovo jedan snažan i ozbiljan multimedijalni projektor široke primene. Njegove velike prednosti su i brzo i lako montiranje na različite stone i desktop nosače, kao i odlično rešen rashladni sistem koji se aktivira samo po potrebi, tj. kada se projektor baš dobro zagreje. EH-TW490 projektor spada i u male potrošače električne energije kao i u rešenja koja su veoma malo zahtevna po pitanju održavanja.

Za kraj priče o Epson TW490 projektoru ostaje još da kažemo da je isti opremljen odličnim konekcijama, a proizvođač kod ovog modela ističe i mogućnost ugradnje opcionog Wireless adaptera u cilju bežične interakcije sa mobilnim uređajima i u opšte lakšeg prenosa video materijala do projektora. Cena mu je za ono što nudi sasvim korektna što je i glavni razlog zbog kog uživa veliku popularnost u svetu.

Cena (sa PDV-om): oko 75.000 dinara.