Naslovna » Izlasci » Film » Kako da dresirate svog zmaja 2: Premijera 14. juna
Kako da dresirate svog zmaja 2
Kako da dresirate svog zmaja 2

Kako da dresirate svog zmaja 2: Premijera 14. juna

Premijera filma „Kako da dresirate svog zmaja 2 3D“ (How to Train Your Dragon 2) biće održana u subotu, 14. juna, u bioskopu Cineplexx Ušće SC, u okviru Porodičnog dana.

Glumci koji su radili sinhronizaciju animiranog filma pokloniće se najvernijim fanovima epske trilogije posle projekcije u 15.00 i pre projekcije u 17.00. Između projekcija u holu bioskopa biće organizovane radionice i igraonice inspirisane filmom o Vikinzima i zmajevima. Specijalni gosti biće finalisti konkursa „Moj Zmaj – dečija mašta može svašta“ koji će izložiti svoje jedinstvene radove.

Uzbudljivo drugo poglavlje „Kako da dresirate svog zmaja“ vraća nas u fantastični svet Štucka i Bezubog na ostrvu Berk, pet godina pošto su se zmajevi i Vikinzi uspešno pomirili. Dok Astrid, Šmrkavko i ostali članovi ekipe stalno izazivaju jedni druge u trkama zmajeva, novom omiljenom kontaktnom sportu na ostrvu, nerazdvojni Štucko i Bezubi krstare nebom otkrivajući nove svetove.

Kad u jednoj takvoj ekspediciji otkriju tajnu ledenu pećinu, kuću stotina novih zmajeva i njihovog misterioznog vođe, dvojica prijatelja naći će se u centru bitke kojoj je cilj da se zaštiti mir. Jedino ako udruže snage njih dvojica imaju snagu da promene budućnost zmajeva i ljudi.

Studio „Dreamworks“ je režiju sinhronizacije filma „Kako da dresirate svog zmaja 2“ na srpski poverio glumcu Milanu Antoniću. Glas glavnom junaku, Vikingu Štucku, pozajmio je mladi glumac Predrag Vasić, dok su ostalim likovima glasove dali: Danica Maksimović, Aleksandar Srećković Kubura, Marko Marković, Marko Kon, Milena Živanović, Milan Milosavljević, Marija Mikić, Željko Maksimović, Predrag Damjanović, Marko Mrđenović i drugi. (danubeogradu.rs)

loading...