Naslovna » BG špijun » Kopaonik: Letnja sezona od 26. juna
Kopaonik (foto: skijalistasrbije.rs)
Kopaonik (foto: skijalistasrbije.rs)

Kopaonik: Letnja sezona od 26. juna

Od 26. juna Kopaonik je potpuno spreman za leto! Za sve koji odluče da najtoplije godišnje doba provedu na planini, ovaj centar će raditi svakog četvrtka, petka, subote i nedelje.

Zabavni i adrenalinski sadržaji će biti na raspolaganju celog leta od četvrtka do nedelje u periodu od 10.00 do 17.00.

Turisti koji su izabrali mesto za odmor na višoj nadmorskoj visini mogu da iskoriste priliku i uz zdrave aktivnosti uživaju u čarima prirode. Zato su Skijališta Srbije i ove letnje sezone ljubiteljima planinskog odmora organizovala brojne aktivnosti, pa posetioci Kopaonika mogu da uživaju u šetnjama, panoramskoj vožnji žičarom Pančić, vožnjom bicikala po specijalno određenim rutama, ali i u drugim vidovima zabave.

Od ove sezone u ponudi je i nova staza, duga 1.500 metara, za vožnju specijalnim downhill vozilima, mountain cart, koja kreće od vrha Pančića preko staza Krst do doline sportova. Od početka letnje sezone u ovom planinskom centru za sve mališane, a i one starije koji vole dodatnu dozu adrenalina radiće bob na šinama, zip lajn i tjubing staza.

Karte za sve sadržaje na Kopaoniku mogu da se kupe na prodajnom mestu kod boba na šinama, a na istoj lokaciji ljubitelji planinskog biciklizma mogu da iznajme bicikle i mountain cart. Cena vožnje bobom za odrasle je 400 dinara, dok je za decu 280, a letnjim cenovnikom predviđeni brojni paketi i pogodnosti. (danubeogradu.rs)

loading...