Izdvajamo
Naslovna » Arhiva tagova: kopaonik

Arhiva tagova: kopaonik

Vikend izlet do najlepših vidikovaca

Izlet do vidikovaca: Tara (foto: B. Jovanović; TOS)

Želite li da odete na uzbudljiv izlet do mesta na kojem niste bili, potrebno vam je potpuno opuštanje u tišini prirode, inspiracija, snaga za izazove, ili ste krenuli na duži put i tražite lokaciju za pauzu i predah?

Pročitaj više »

Kopaonik i Zlatibor: Bike-Mountain Cart vikend od 7. do 9. jula

Kopaonik i Zlatibor: Bike-Mountain Cart vikend

Skijališta Srbije ovog leta prvi put organizuju tematsku promociju svojih sadržaja, pa će ljubitelji biciklizma moći da iskoriste popust od petka, 7. jula, do nedelje, 9. jula, u okviru „Bike-mountain cart“ vikenda.

Pročitaj više »

Prvi Top ski vikend 2017. godine

Top ski vikend: Kopaonik

Prvi Top ski vikend u ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatiboru počinje u četvrtak, 12. januara i traje do 15. januara.

Pročitaj više »

Kopaonik: Počinje sezona skijanja 2016/17.

Kopaonik

Ski centar Kopaonik od sutra, 1. decembra, počinje sa radom.

Pročitaj više »

Planine koje bi trebalo da posetite u Srbiji

Planine Srbije - Zlatibor (foto: Shutterstock)

U vremenu u kome živimo sve bržim tempom i pod uticajem sve veće količine stresa, složićete se da nam je ponekad svima potrebno makar malo vremena samo za nas.

Pročitaj više »

Kopaonik: Od sutra radi 12 žičara

Kopaonik

Od sutra će u ski centru Kopaonik raditi 12 žičara, 11 staza i 14 veznih staza.

Pročitaj više »

Prvi Top Summer Vikend od 2. do 5. jula

Top Summer Vikend - Tornik

Letnja sezona na Kopaoniku i Torniku na Zlatiboru otvorena je proteklog vikenda, a sada posetioce očekuje prvi Top Summer vikend i popusti od 15% na zabavne sadržaje.

Pročitaj više »

FIS Evropa kup na Kopaoniku 7. i 8. marta

FIS Evropa kup na Kopaoniku

Ski centar Kopaonik će 7. i 8. marta biti domaćin takmičenja FIS Evropa kup u snoubord disciplinama.

Pročitaj više »

Kopaonik: Počelo osnežavanje staza

Kopaonik (foto: D. Bosnić)

U ski centru Kopaonik pušten je u rad sistem za veštačko osnežavanje.

Pročitaj više »

Kopaonik: Letnja sezona od 26. juna

Kopaonik (foto: skijalistasrbije.rs)

Od 26. juna Kopaonik je potpuno spreman za leto! Za sve koji odluče da najtoplije godišnje doba provedu na planini, ovaj centar će raditi svakog četvrtka, petka, subote i nedelje.

Pročitaj više »

Ski centri Srbije: Popusti za Dan žena

Kopaonik

Od 1. do 8. marta Skijališta Srbije sa partnerima nude brojne popuste za Dan žena.

Pročitaj više »

Nedelja za parove na srpskim planinama

Skijanje

JP Skijališta Srbije najavljuje akciju Nedelja za parove, u kojoj će parovi koji provedu sedam dana na Kopaoniku, Staroj planini i Zlatiboru (Torniku) od 8. do 15. februara imati 15 posto niže cene ski karte, ali i drugih usluga.

Pročitaj više »

Kopaonik: Hit – adrenalinske vožnje

Kopaonik - bob na šinama

Iako je ski centar Kopaonik nadaleko poznat po odlično uređenim stazama i vrhunskom skijanju, ovih dana među turistima vlada veliko interesovanje za nove adrenalinske sadržaje.

Pročitaj više »

Početak letnje sezone na srpskim planinama

Tornik

Na Kopaoniku, Zlatiboru i Staroj planini početak letnje sezone planiran je za 15. jun, a svi posetioci moći će da uživaju u raznim sadržajima koji čine sastavni deo turističke ponude Srbije.

Pročitaj više »

Spust trka na Kopaoniku: Red Bull Home Run

Red Bull Home Run

U subotu, 2. marta od 16.00, na Kopaoniku će biti organizovana Red Bull Home Run, najmasovnija spust trka ikada održana u Srbiji.

Pročitaj više »

Popusti u ski centrima Srbije

Kopaonik

Posle Porodične nedelje, u srpskim ski centrima biće organizovana i Nedelja za parove od 3. februara do 10. februara.

Pročitaj više »

Na Kopaoniku rade tri žičare

Kopaonik

U ski centru Kopaonik od danas su puštene u rad još tri žičare. Pored Pančićevog vrha i Karaman grebena, za prevoz skijaša na raspolaganju su instalacije Malo jezero, Krst i Mašinac. Trenutno su ljubiteljima zimskih sportova na raspolaganju osam staza i ski puteva, na kojima je visina utabanog snega od 25 do 45 centimetara. Sistemi za veštačko osnežavanje su u funkciji …

Pročitaj više »

Nove cene ski karata u Srbiji

Kopaonik (foto: Skijališta Srbije)

Vlada Republike Srbije usvojila je cenovnik ski karata JP „Skijališta Srbije“ za zimsku sezonu 2012/13. godine. Cene ski karata su određene u zavisnosti od perioda skijaške sezone i kategorije skijaša. Šestodnevni ski pas u špicu sezone na Kopaoniku košta 10.710 dinara, a u ski centru Tornik na Zlatiboru 6.170 dinara. Šestodnevni ski pas u istom periodu u ski centru na …

Pročitaj više »

Beogradski sindikat na Ski openingu na Kopaoniku

Ski opening - Kopaonik

Popularna grupa Beogradski sindikat nastupiće na otvaranju tradicionalnog Ski opening na Kopaoniku, od 6. do 9. decembra. Beogradski hip hop sastav obradovaće još jednom brojne fanove i prirediti prepoznatljivu „sindikalnu“ atmosferu, ovog puta u našem najpopularnijem skijalištu. – Program će ove godine biti izuzetno sadržajan, sa nekoliko dnevnih i noćnih žurki, sportskim performansima i takmičenjima. Očekujemo veliko interesovanje za ovaj …

Pročitaj više »

Uspešna letnja sezona na srpskim planinama

Posle više od tri meseca rada, završena je letnja sezona na Torniku na Zlatiboru i na Kopaoniku. U toku leta ova dva centra posetilo je više od 21.000 turista koji su imali prilike da uživaju u panormaskoj vožnji žičarama, pešačkim turama, ali i da oprobaju svoje veštine na novoizgrađenim rutama za planinski biciklizam. Ovakvi sadržaji samo su početak unapređenja letnjih …

Pročitaj više »