Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Texas Flood nastupa pre Stivena Sigala
Stiven Sigal
Stiven Sigal

Texas Flood nastupa pre Stivena Sigala

Po zahtevu junaka akcionih filmova Stivena Sigala, pre njegovog nastupa sa bluz bendom u Sava centru, 24. juna, nastupiće Texas Flood.

Beogradska grupa Texas Flood nastala je pod uticajem legendi Stivija Rej Vona, Džimija Hendriksa, bendova Gov’t Mule i Led Zeppelin i već deset godina neguje žestok gitarski bluz rok. Ovaj power-trio iza sebe ima oko hiljadu svirki, a 2009. je nastupao i kao predgrupa čuvenog teksaškog benda ZZ Top u Beogradskoj areni pred 10.000 ljudi. Texas Flood ima reputaciju visoko energičnog, glasnog i ponosnog bluz rok benda sa velikim brojem posvećenih fanova.

Ulaznice za koncert Stivena Sigala koji će sa svojim bluz bendom i grupom Texas Flood nastupiti u Sava centru, 24. juna, u prodaji su po cenama od 2.500, 2.900 i 3.500 dinara na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs.

Ljubav prema bluz muzici, Sigal neguje od detinjstva a mnogi bi se iznenadili činjenicom da se muzikom bavi mnogo duže nego glumom. Prvu gitaru dobio je u svojoj 12. godini i od tada bez prestanka svira bluz.

Trenutno radi na trećem albumu ali pre toga, u junu i julu, odlučio je da obiđe Evropu a na njegovom putu naći će se i Beograd. Ne propustite jedinstvenu priliku da ga uživo vidite u ulozi u kojoj ga do sada nikada niste videli – sa gitarom i iza mikrofona. (danubeogradu.rs)