Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » 19. sezona: Klub „Sound“ na novoj lokaciji

19. sezona: Klub „Sound“ na novoj lokaciji

Već 19. godinu zaredom, beogradski klub na vodi „Sound“ okuplja ono najbolje iz noćnog života prestonice. Od ovog leta „Sound“ je na novoj lokaciji – na savskom keju u blizini Muzeja savremene umetnosti.

Ove srede, 23. jula, groznica dobre zabave prodrmaće „Sound“ uz „Sound Fever“ i DJ Slipija. Posetioci će čuti najbolju popularnu muziku, nove hitove, ali i stare favorite iz ’80ih i ’90ih. Veče je posvećeno pripadnicama lepšeg pola pa je tako za sve dame koje posete „Sound“ do jedan posle ponoći piće besplatno!

Ekipa kluba obećava dobar provod i lakši nastavak radne nedelje. Za prave ljubitelje vina i vinskih derivata – „Sound“ je za petak, 25. jul, pripremio svojevrsnu gozbu. Posetioce očekuju proizvodi iz vinskog programa kompanije Pernod Ricard, a od ponoći do pola dva prisutni će moći da probaju crna, bela i rose vina na čašu, koktele na bazi vina i Fruity Summer sangriju. Za muziku će biti zaduženi veterani domaće klupske scene Aćim i Gagi Kabadajić.

Već tradicionalno – DJ Oysha obeležiće i ovu subotu, 26. jul, na popularnom splavu, uz najbolje aktuelne house hitove. Za DJ pultom pridružiće mu se sjajni Mark Funk, a ovaj subotnji lajnap obećava savršen prelaz u nedelju i žurku do ranih jutarnjih časova.

Za sve infomacije i rezervacije pozovite 063/8071-853. (danubeogradu.rs)

Sound - mapa

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.