Naslovna » Izlasci » Festivali » Belgrade Beer Fest 2014 » Belgrade Beer Fest 2014: Muzički program
DJ Darren Emerson
DJ Darren Emerson

Belgrade Beer Fest 2014: Muzički program

Danas je predstavljen muzički program ovogodišnjeg Belgrade Beer Fest-a, koji će biti održan od 13. do 17. avgusta na Ušću.

Kao i prethodnih jedanaest godina, glavni aduti, ove najposećenije manifestacije u jugoistočnoj Evropi, biće odlična atmosfera, muzički program koji predstavlja najbolje izvođače iz zemlje, regiona i sveta, kao i široka ponuda pivskih brendova.

Producent festivala nastavlja praksu da svake godine dovodi još popularnije i atraktivnije izvođače iz celog sveta. Na velikom otvaranju ovogodišnjeg Belgrade Beer Fest-a po prvi put u Beogradu nastupiće velika svetska muzička zvezda Cee Lo Green, čiji je nastup podržala i ambasada SAD, koja po treći put podržava festivala. Sa svetskih muzičkih scena dolaze i dvojica DJ-eva Felix Da Housecat i Darren Emerson.

Prvog dana festivala pored svetskih zvezda, po prvi put će na festivalu nastupiti i Parni valjak.

Za prvo veče festivala određena je simbolična cena ulaznice od 300 dinara (ulaznice će biti puštene u prodaju 15. jula), dok će za ostale večeri, kao i do sada, ulaz biti besplatan.

Naredne četiri večeri festivala nastupiće takođe vrhunski muzičari iz zemlje i regiona, među kojima su: Bajaga i Instruktori, Plavi orkestar, Van Gogh, Hladno pivo, Goblini, Bad Copy, YU grupa, Edo Maajka, Darkwood Dub, Ortodox Celts, S.A.R.S, Balkanika, Garavi sokak, Blaža i Kljunovi, Kanda, Kodža i Nebojša, Bilja Krstić, trubači Dejana Petrovića i mnogi drugi.

Program BBF 2014

Uz sjajnu muziku, posetice očekuje i široka lepeza pivskih ukusa. Za one kojima je pivo najbitniji segment festivala, treba naglasiti da će se i ove godine degustirati 50 različitih pivskih međunarodnih i srpskih brendova.

Piće koje slovi kao jedno od najboljih za opušteno druženje, od početka je zaštitni znak Belgrade Beer Fest-a, a u slavu ovog „soka“ posebne vrste, okupićemo se opet u avgustu kada posetice očekuje pet dana odlične atmosfere i dobrog druženja. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.