Naslovna » Izlasci » Shopping » Epson: Vreme je za povoljno štampanje
Epson
Epson

Epson: Vreme je za povoljno štampanje

Kompanija Epson je kreirala ITS inkjet štampače koji već pune dve godine idu daleko ispred lasera (po pitanju ušteda) i nude mnogo bolji kvalitet štampe.

Ako jedno prosečno kancelarijsko okruženje mesečno odštampa oko 1000 A4 stranica na repromaterijal, tj. tonere treba da uloži oko 5.000 dinara, što je poprilično velika cifra. Sa druge strane, primenom Epson-ovih ITS štampača nivo ulaganja u repromaterijal, odnosno mastila je daleko niži i ne prelazi cifru od 300 dinara, što je ušteda od gotovo 180%.

Niža cena otiska kod štampe sa Epson-ovim ITS printerima i MF uređajima nije jedina prednost IST štampača jer nude i daleko bolji kvalitet otiska u odosu na bilo koji laser koji se može naći na tržištu, a i maksimalno su jednostavni za održavanje. Takođe, Epson-ovi ITS štampači su i energetski dosta efikasniji u odnosu na laserska rešenja jer se baziraju na hladnom procesu nanošenja mastila dok kod lasera bubanj mora propisno da se zagreje kako bi se prah zalepio za papir.Promo

Veoma velika prednost ovih štampača i MF mašina ogleda se i u tome da se tokom štampe mastila jednostavno mogu dodati u eksterno izdvojene rezervoare bez bilo kakvog zastoja što doprinosi bržem obavljanju svakodnevnih poslova.

Na domaćem tržištu moguće je pronaći kompletnu gamu Epson-ovih ITS štampača, a zbog svojih vrhunskih karakteristika i odlične cene trenutno najveću pažnju kupaca privlači model WorkForce M200 koji je prvenstveno dizajniran za primenu u kancelarijama. Upitanju je ozbiljan multifunkcionalac koji spaja visoke radne karakteristike sa povoljnom cenom i malim zahtevima oko održavanja. Pored njega domaćim potrošačima su dostupni i nešto povoljniji ITS printer oznaka M100 i M105 koji isto nude odličan odnos cena-performanse.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.