Naslovna » Izlasci » Shopping » Fitbit Flex – narukvica koja brine o zdravlju
Fitbit Flex

Fitbit Flex – narukvica koja brine o zdravlju

Fitbit je kompanija koja je za veoma kratko vreme osvojila veliki broj potrošača širom sveta svojim malim, ali neverovatnim gedžetima za vođenje zdravijeg načina života.

Da budemo precizniji. Fitbit dizajnira proizvode koji omogućavaju korisniku da prati svoje fizičke aktivnosti, unos i potrošnju kalorija, kao i vitalne funkcije. Proizvodi pomenute kompanije kod nas su dostupni od pre nepuna dva meseca, a narukvica Flex trenutno važi za jedan od najatraktivnijih i najtraženijih Fitbit-ovih proizvoda od strane domaćih korisnika.

Flex je moderno dizajnirana narukvica opremljena senzorima za kretanje (pedometar) i spavanje (sleep sensor), alarmom sa vibracijom i skupom sjajnih aplikacija za iSO i Android platforme. Spada u laganije narukvice ovog tipa, a i cenovno je veoma korektno pozicionirana na tržištu, što joj daje značajnu prednost u odnosu na slična konkurentska rešenja. Izrada je očekivano vrhunska, a ono što je posebno zanimljivo kod ove narukvice je odlična autonomija baterije – jedno pražnjenje baterije od 100% do nule trajaće i do dve nedelje.Promo

Fitbit-ova Flex narukvica je kreirana tako da korisniku sa lakoćom pruži sve neophodne informacije o pređenim kilometrima, broju koraka, potrošenim i unetim kalorijama, kao i o stanju vitalnih funkcija.

Takođe, ova narukvica je i pravi mali personalni fitnes trener zbog koga je omiljeni gedžet među profesionalnim sportistima i rekreativcima. Jako bitna stvar koju nudi Flex narukvica je praćenja noćnih aktivnosti, tj. sna koji je jako važan za pravilan odmor organizma naročito ukoliko se teži postizanju vrhunskih sportskih rezultata.

I na kraju ono najvažnije – pored Fitbit-ovih aplikacija za iOS i Android okruženja Flex narukvica se lako i jednostavno sinhronizuje i sa drugim fitness i wellness aplikacijama dostupnim na Android Marketu i Apple-ovom AppStore-u (MyFitnessPal, Lose It, MapMyRun, ali i Healthbook koji dolazi uz novu verziju iOS-a (v8.0)). Na ovaj način Fitbit je Flex narukvicu učinio maksimalno fleksibilnom i prilagodio je na najrazličitijim ciljnim grupama. Sve u svemu jedan veoma zanimljiv proizvod koji već milioni korisnika širom sveta obožavaju.

Cena (sa PDV-om): 11.890 dinara. Kontakt: Apcom, www.apcom.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.