Naslovna » Izlasci » Film » „Herkul“ u bioskopima od 24. jula
Herkul

„Herkul“ u bioskopima od 24. jula

Epski spektakl „Herkul“ (Hercules) pretpremijerno će se prikazivati od 24. jula u odabranim bioskopima.

Ovu uzbudljivu akcionu avanturu publika će moći da pogleda u bioskopima Cineplexx Ušće SC, Cineplexx Delta City, Roda i Tuckwood, kao i u najvećim bioskopima širom Srbije. Od 31. jula „Herkul“ je na redovnim repertoarima svih bioskopa.

Rođen sa snagom bogova ali oseća patnju ljudi. To je Herkul, poznat po epskim podvizima ali progonjen prošlošću. Sa grupom lojalnih pratilaca postao je lutajući plaćenik, koji zarađuje na legendi koja ga prati.

Ali kad se prihvati hrabre misije da završi krvavi građanski rat na polju Trakije i vrati zakonitog kralja na tron, on će biti primoran da ispita svoje krajnje granice. Nezamislivi neprijatelji će testirati njegovu mitsku snagu, a svet gladan pravde će testirati njegovu ljudskost…

Najpoznatija legenda svih vremena susrešće se sa misijom stvarnog čoveka koji predvodi bandu ratnika u letnjoj akcionoj avanturi koja će razotkriti čuveni simbol lavlje hrabrosti kakva ranije nije viđena: pronaći ćemo srce ovog heroja koje kuca ispod njegove kolosalne slike i prilike.

Uloge tumače: Dvejn Džonson, Ian Mekšejn, Rufus Sjuel, Aksel Heni, Ingrid Bolso Berdal, Risi Riči. Reditelj ove akcione avanture je Bret Ratner. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.