Naslovna » Izlasci » Naxi oaza u Delta City-ju
Naxi oaza
Naxi oaza

Naxi oaza u Delta City-ju

Otvorena je Naxi oaza u atrijumu Delta City-ja u okviru koje će svakog dana od 10.00 do 22.00 tokom leta biti organizovani bespatni program.

Drugog dana otvaranja Naxi oaze, u subotu, 5. jula u 20.00, posetioci će imati priliku da uživaju u koncertu mlade zvezde Nevene Božović. Ova pop pevačica, koja je simpatije publike stekla učešćem u „Prvom glasu Srbije“, pored pesama „Pogledaj me“, „Znam da noćas gubim te“ i „Tačka“, u pratnji svog benda otpevaće i neke od najvećih hitova domaće i strane muzike.

U nedelju, 6. jula, biće održan i veliki humanitarni Ζumbathon – humanitarni tročasovni Ζumba maraton. Od 18.00 do 19.00 na programu je Ζumba kids, za decu uzrasta od četiri do 11 godina, a od 19.00 do 21.00 Ζumba fitness, za odrasle. Ulaz na Ζumbathon posetioci će obezbediti slanjem SMS poruke na 1003.

Naredne nedelje posetioce Naxi oaze očekuje još puno dobre zabave. Već u ponedeljak, 7. jula zakazano je druženje sa Sergejem Ćetkovićem, a u utorak sa Neletom Karajlićem, koji će od 17.00 promovisati svoju autobiografiju „Fajront u Sarajevu“. (danubeogradu.rs)