Naslovna » Izlasci » Festivali » 5. Beogradski latino maraton, 30. avgusta
Beogradski latino maraton
Beogradski latino maraton

5. Beogradski latino maraton, 30. avgusta

Pod sloganom „Svi na ples! Svi na Adu“, 30. avgusta od 19.00, biće održan 5. Beogradski latino maraton.

Beogradski latino maraton je tradicionalna manifestacija koja jednom godišnje, petu godinu zaredom, okuplja Beograđane, goste grada, i predstavnike i plesače beogradskih plesnih škola, u cilju promocije plesa.

Ujedno, novom lokacijom na kojoj će se događaj održati, promoviše se Ada Ciganlija kao atraktivna ambijentalna celina Beograda, na čijem se prostoru organizuju razni sadržaji i manifestacije.

Program Beogradskog latino maratona biće održan na platou ispred restorana „Jezero“, kada će posetioci imati prilike da budu deo velike besplatne škole plesa koju će održati instruktori beogradskih plesnih škola.

Od 20.00 slede nastupi plesnih parova i grupa, koji će za publiku izvesti koreografije poznatih latino plesova. Posle performansa plesača, program se završava velikom latino žurkom koja će trajati do ponoći.

Organizator Beogradskog latino maratona je Turistička oranizacija Beograda, u saradnji sa beogradskim plesnim školama (Aurora, Salsa Primera, Beo Dens), JP Ada Ciganlija, Plesnim savezom Beograda, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.