Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Banging Trio Show @ Freestyler
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Banging Trio Show @ Freestyler

Party brend Belgrade Banging, koji je preneo festivalski duh na nedeljnom nivou u beogradski noćni život, predstavlja Banging Trio Show, koji će biti održan u nedelju, 24. avgusta, u klubu Freestyler.

Banging Trio čine DJ-evi i producenti Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell. Ovi momci su, posle odlične reakcije publike na set koji su predstavili zajedno na žurci Bangology Class, odlučili da još jednom priušte to zadovoljstvo fanovima i gostima Belgrade Banging žurki i predstave još jedan set rame uz rame.

Tri didžeja sarađivala su sa svetskim zvezdama EDM muzike (Eric Prydz, Tom Shark…) a podržali su ih Afrojack, Thomas Gold, Dannic, Max Vangeli, The Beatshakers.

Za sve ljubitelje EDM, progressive house i big room muzike, Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell pripremili su najenergičniju i najpopularniju muziku uz koju nećete moći da ostanete ravnodušni. Pripremite se za đuskanje i skakanje do zore.

U duhu svetskih muzičkih festivala, ovaj show će pratiti vrhunska scenografija i propratne zanimljivosti koje svake nedelje priprema Belgrade Banging tim.

Info i rezervacije: 060/6918-487. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.