Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Barutana: Elemental i Nipplepeople, 12. septembra
Elemental
Elemental

Barutana: Elemental i Nipplepeople, 12. septembra

Bendovi Elemental i Nipplepeople, reprezentativni predstavnici nove hrvatske muzičke scene, nastupiće na zajedničkom koncertu u klubu Barutana, 12. septembra.

Elemental je trenutno na spontanoj mini turneji po tvrđavama širom regiona, a posle Visa, Banja Luke i Pule, u septembru stižu i u Beograd.

U Barutani, podno zidina Kalemegdana, Elemental će publi​ku provesti kroz svoju 15 godina dugu karijeru, a iste večeri kompletan repertoar izvešće i dvojac Nipplepeople. Na svim javnim nastupima, kako svirkama tako i intervjuima, bend se pojavljuje maskiran, a svoju tajanstvenost objašnjavaju željom da muziku stave u prvi plan, jer zbog nje i jesu tu.

Iako su bili gosti naše prestonice više puta, Elemental i Nipplepeople sviraće 12. septembra u Barutani zajedno po prvi put, a dobra muzika i jedinstven ambijent kultnog kluba na Kalemegdanu učiniće ovu svirku nezaboravnom.

I druge žurke…

Subota veče, 16. avgust, biće u znaku Bože Podunavca, starog vuka beogradske klupske scene, a specijalni gosti večeri biće mlada Loco Baby i Luka Concrete. Karte će biti dostupne na ulazu u Barutanu na veče žurke, po ceni od 300 dinara.

Letnji događaj sezone u klubu Barutana svakako je koncert sastava Nouvelle Vague zakazan za 22. avgust. Ograničen broj ulaznica nalazi se u pretprodaji po ceni od 1.800 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.