Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Belgrade Banging presents: Black&White Experience
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Belgrade Banging presents: Black&White Experience

U nedelju, 3. avgusta u klubu Freestyler (Savski kej, Brodarska bb) biće organizovana žurka „Black&White Experience“ iz serijala Belgrade Banging.

Najbolji party brend u Srbiji, Belgrade Banging, koji svake nedelje pruža jedinstven provod u duhu svetskih festivala, za ovu nedelju vam je pripremio još jednu žurku koja će pomeriti granice beogradskog klabinga.

Mašta kao stvaralačko mišljenje je osnova umetničke kreativnosti, a umetnost ima za cilj stimulisanje ljudskih čula, uma i duha.

Ove nedelje pripremite vaša čula, vaš um i vaš duh za putovanje u maštovitu dimenziju. „Black&White Experience“ će biti prava umetnička, kreativna i audio-vizuelna satisfakcija. Išarano osoblje, body paint show, black&white plesači, kao i black&white scenografija.

Ako ste ljubitelj umetnosti, vizuelne satisfakcije i ceremonija, kao i famoznog EDM zvuka, na ovom dešavanju ćete maksimalno uživati. Upotpunite ovaj čarobni događaj poštovanjem dress coda: Black/White – skroz crno, skroz belo ili crno-belo. Izbor je vaš.

Zadužen za dobar provod, spremno vas očekuje Banging Trio u sastavu: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell. Ovi momci će biti na visini zadatka, kao i uvek, i neće vas ostaviti ravnodušnim.

Info i rezervacije: +38160/6918-487

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.