Naslovna » Porodica » Deca » Delta City: 1, 2, 3 – počinje škola
1, 2, 3 - počinje škola

Delta City: 1, 2, 3 – počinje škola

Od 26. do 31. avgusta u atrijumu Delta City-ja biće održane edukativne radionice za đake, ali i drugi sadržaji u okviru manifestacije „1, 2, 3 – počinje škola“.

Od utorka do četvrtka (26-28. avgust)

Pošto se đaci sa početkom nove školske godine suočavaju sa dilemom koji sport ili muzički instrument da izaberu kao vannastavnu aktivnost, svakog dana, od 16.00 do 20.00, najmlađi posetioci će imati priliku da pohađaju brojne sportske i muzičke radionice – od časova džudoa, latino plesova i ritmičke gimnastike do škola gitare, bubnjeva, violine i drugih instrumenata.Za dž

Od petka do nedelje (29-31. avgust)

Tokom celog dana biće organizovane zabavno-edukativne radionice, u okviru kojih će najmlađi imati priliku da dobiju savete o zdravom životu i pravilnim higijenskim navikama, kao i da provere svoje znanje engleskog jezika, pohađaju muzičke radionice i pokažu talenat i kreativnost u okviru škole slikanja – naravno, najbolje očekuju i brojne zanimljive nagrade.

Pored radionica za decu, biće organizovan i program za roditelje – škole fotografije, u okviru kojih će imati priliku da nauče kako da slikaju dete za prvi dan škole i kako da naprave digitalnu foto-knjigu od postojećih fotografija, a moći će da dobiju i savete stručnjaka kako da organizuju budžet i najpovoljnije kupe školski pribor i druge potrepštine za decu, povodom početka nove školske godine.

Centar za korektivnu gimnastiku, Novak Đokovic Fondacija, Equilibrio Kids, Rosa, Sport Vision, samo su neki od učesnika koji će se predstaviti posetiocima Delta City-ja.

Humanitarna akcija

Pored zabavno-edukativnog, manifestacija će imati i humanitarni karakter – u želji da se učenicima Osnovne škole „Paja Jovanović“, koja se nalazi na periferiji Vršca i pohađa je više od 500 učenika, omoguće bolji uslovi za praćenje nastave, organizatori će u ponedeljak, 1. septembra, ovoj školi donirati školske klupe i stolice. U tri učionice i dalje su u upotrebi skamije, školske klupe stare više od pola veka, tako da će ova pomoć biti od velikog značaja za đake u susret novoj školskoj godini.

Organizator manifestacije je portal „Najbolja mama na svetu“ i šoping-mol. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.