Naslovna » Izlasci » Shopping » Epson L1300 – odličan A3+ printer
Epson L1300
Epson L1300

Epson L1300 – odličan A3+ printer

Epson L1300 kompaktni je A3+ štampač pogodan za štampanje najrazličitijih vrsta dokumenata.

Popularnost štampača i multifunkcionalnih uređaja sa sistemom kontinuiranog dotoka mastila (CISS) raste iz godine u godinu, a glavni „krivac“ za to je kompanija Epson koja je od pre par godina razvila sopstvena rešenja koja su se na tržištu odlično pokazala.

Upravo zbog toga, a posle standardnih A4 modela ovaj proizvođač je odlučio da svoj revolucionarni CISS sistem implentira i u novu generaciju A3+ štampača koji su se od nedavno pojavili i na domaćem tržištu. Jedan od njih je i printer oznake L1300 koji spaja odlične radne karakteristike sa visokim stepenom isplativosti.Promo

Epson L1300 je moderno dizajniran A3+ štampač koji kombinuje vrhunsku Micro Piezo inkjet glavu sa profesionalnim sistemom dotoka mastila. Za formiranje otiska koristi četiri osnovne boje (CMYK sistem) smeštene u odvojenim rezervoarima izvan kućišta printera. Iste je moguće lako i jednostavno dopunjavati bojom iz bočica sa mastilom što kao krajnji rezultat donosi kontinuiranu i povoljniju štampu. U radu nema zastoja, a ono što je jako važno L1300 se mnogo lakše održava u odnosu na tradicionalna A3+ inkjet rešenja.

Kvalitet štampe koji nudi L1300 A3+ štampač je za svaku pohvalu – reprodukcija boja je na veoma visokom nivou, dok je detaljnost odlična. Ipak, zbog upotrebe samo četiri osnovna mastila L1300 nije preporučljiv za neko ozbiljnije štampanje fotografija već za print grafike i teksta, kao i kombinovanih sadržaja.

Dobar kvalitet štampe prati i izuzetno mala potrošnja mastila koja značajno umanjuje cenu otiska. Tako na primer neki složeniji A3 ili A3+ grafički otisak može da košta i do 30 dinara manja u odnosu na štampu sa tradicionalnim inkjet A3+ štampačima koji koriste zamenjive kertridže. To u prevodu znači da L1300 već u startu može doneti značajne uštade, naročito okruženjima gde se puno štampa.

Još neke od velikih prednosti ovog A3+ printera kriju se i u sasvim solidnoj konektivnosti, kao i u veoma tihom radu zbog čega je pogodan za korišćenje u radnim okruženjima gde je potrebno da dominiraju mir i tišina. Uslovno rečeno jedina mana mu je skroman kapacitet ulazne fioke (oko 100 listova), ali to je problem sa kojim se suočava 99% A3+ štampača.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.