Naslovna » Izlasci » Festivali » Festival sporta 2014 u Rakovici
Festival sporta
Festival sporta

Festival sporta 2014 u Rakovici

U nedelju, 31. avgusta, u Rakovici će biti održan Festival sporta posvećen deci, školarcima i roditeljima pod nazivom „Feel Life Open 6“.

U parku između zgrada u Ulici Pere Velimirovića, od broja 8 do 16, najmlađi će poslednjeg dana letnjeg raspusta od 17.00 do 19.00 moći da uživaju i učestvuju u velikom broju sportskih i zabavnih sadržaja.

Ove godine Festival sporta sastojaće se od rekreativnog i takmičarskog dela. Preskakanje vijače, skok udalj, vrtenje obruča oko struka, šutiranje lopte na koš u otežanim uslovima, šutiranje na gol jednom nogom, takmičenje u preciznosti i gađanju, samo su neke od takmičarskih aktivnosti u kojima će najmlađi moći da se oprobaju.

U rekreativni deo manifestacije uključene su vežbe oblikovanja, poligon spretnosti, vežbe preciznosti u otežanim uslovima, škola plesa i igre „kolita“, kao i radionice crtanja i vajanja. Na manifestaciji će takođe biti prikazane vežbe samoodbrane, dok će učestvovati i sportsko udruženje koje se bavi popularizacijom aktivnog života pod nazivom „Maturanti maratonci“.

Za sve učesnike festivala obezbeđeni su pokloni, dok će najbolji takmičari dobiti i nagrade. Najveći broj nagrada obezbedila je Vojvođanska banka. Pokretač manifestacije je Ivan Pavlović, profesor fizičkog vaspitanja i direktor fitnes studija „Feel Life“. Poslednje dve manifestacije podržala je opština Rakovica, koja će i ove godine pomoći ovaj praznik sporta za najmlađe u Rakovici. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.