Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Kalemegdan: Tropical Inn, 6. septembar
Tropical Inn
Tropical Inn

Kalemegdan: Tropical Inn, 6. septembar

U subotu, 6. septembra na terenima KK Partizan na Kalemegdanu biće održana najvrelija žurka za kraj leta, Tropical Inn.

Legendarni DJ Tomcraft, poznat po hitu „Lonliness“, nastupiće na Beogradskoj tvrđavi.

Cilj je da se privuče deset hiljada posetilaca i započne jedno sasvim novo dešavanje u Beogradu koje će u narednim godinama na Kalemegdanu privlačiti brojne goste iz cele Srbije, ali i regiona. Želja je da se stvori prepoznatljiv brend vrelog letnjeg festivala na kom će muziku puštati poznata svetska DJ imena elektro, tech i house muzike.

Klaberi će osetiti duh egzotičnih destinacija. Uživaće u atraktivnim, kostimiranim igračicama koje su karakteristične za Ibicu, vrtačima vatre, prskalicama, vodenim balonima, osvežiće se u tropskom baru i đuskati uz najkvalitetniju house muziku na fantastičnoj lokaciji. Biće u prilici da kupe čuvene „bucket-e“ koji su zaštitni znak Full Moon Party-a na Tajlandu.

Zanimljiv dress code za Tropical Inn, naravno, podrazumeva „tropsku“ garderobu. Za devojke se preporučuju šareni bikiniji, podvezane majice, jarka šminka, naočare za plažu, kratki isečeni teksas šorcevi. A momcima bi uzor trebalo da bude Nik Sloter – havajske košulje, retro naočare za sunce, pa i slameni šeširi.

Cena ulaznice je 1.000 dinara, a kupovina je preko Eventim mreže.

Organizatori su Beogradska tvrđava i Jungle Tribe. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.