Naslovna » Izlasci » The Royal Horse Gala – akrobatski šou u Kombank areni
The Royal Horse Gala

The Royal Horse Gala – akrobatski šou u Kombank areni

Jedinstveni akrobatski šou sa 20 konja na sceni, The Royal Horse Gala, po prvi put u Srbiji, biće održan 25. i 26. oktobra u Kombank areni, sa predstavom „Pegasus“.

The Royal Horse Gala je spektakularna predstava puna magije i šarenih kostima u kojoj koreografije izvode konji lipicaneri, luzitano konji, andaluzijski, arapski i frizijski konji iz pet najelitnijih svetskih škola jahanja.

Ovaj senzacionalni program je videlo više od milion ljudi u celoj Evropi i predstavlja omiljenu zabavu za celu porodicu, kako za mlade tako i za starije.

The Royal Horse Gala stvorio je bavarac Jozef Hofling 1994. godine, koji je tokom 1993. putovao po Evropi u potrazi za najboljim konjima za predstavu. Tvorac ovog uzbudljivog šoua dobio je ličnu pozivnicu od britanske kraljice Elizabete II da bude deo proslave njenog Zlatnog jubileja u maju 2002. pod nazivom „Svi kraljičini konji“ u kojoj je učestvovalo 1000 konja!

The Royal Horse Gala „Pegasus“ je predstava puna neverovatnih akrobacija i razigranih dresura u kojoj će uživati ljubitelji kako konja, tako i pozorišta.

Ulaznice

Ulaznice po cenama od 1.600, 1.900, 2.200, 2.500 i 3.500 dinara se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs. Uz svaku od prvih hiljadu kupljenih ulaznica, kao poklon dobija se vaučer za besplatno krstarenje Dunavom i Savom, koje je obezbedio Jahting klub Kej. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.