Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Barutana: Daniel Bell i Vatra
Daniel Bell (foto: Marie Staggat)
Daniel Bell (foto: Marie Staggat)

Barutana: Daniel Bell i Vatra

Klub Barutana i ove nedelje priprema dve dobre žurke. U petak, 5. septembra od 23.00, gost će biti legendarni Daniel Bell a dan kasnije nastupaju momci iz DJ kolektiva Vatra.

Usled najave pogoršanja vremenskih prilika, Daniel Bell će večeras ipak nastupiti u Depo Magacinu na adresi Travnička 3, a ne u Barutani kako je prethodno najavljeno. Legendarni Daniel Bell u Beograd stiže kao DJ zvezda poslednje žurke ove sezone kojom DJ asocijacija „Kozmik“ obeležava 20 godina rada. Žurka parti-kolektiva „Vatra“, zakazana za subotu 6. septembar od 23h, ostaje u Barutani.

Daniel Bell

U okviru poslednje žurke ove sezone kojom DJ asocijacija Kozmik obeležava 20 godina rada nastupiće jedan od najpoznatijih didžejeva sa detroitske muzičke scene.

Osnivači Kozmika, Boža Podunavac, Gordan Paunović i Vlada Janjić, biće domaćini Amerikancu i tako još jednom podsetiti publiku na svoje klupsko veče koje se u periodu 1994. do 1996. održavalo u kultnom klubu „Industria“.

Izvorno inspirisan tadašnjim Chicago house zvukom, Daniel Bell je sarađivao sa legendama detroitskih klubova ali i uticao na nove generacije. Radio je u najboljim svetskim klubovima i balansirao na granici deep house-a i sofisticiranog tehna. Tokom godina radio je u pod pseudonimom DBX i postigao takođe veliki uspeh.

Ograničen broj ulaznica za ovu žurku, po ceni od 400 dinara, nalazi se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na eventim.rs i gigstix.com.

Vatra

Subota u klubu Barutana rezervisana je za pravi r’n’b/rep spektakl poznatog beogradskog party kolektiva Vatra. Od 22.00 svoje DJ setove predstaviće Cob1, BYP_, 50Grass, Inspektor i Фake Casual.

Posle sjajne zabave koju su napravili sredinom juna, momci iz kolektiva Vatra vračaju se u Barutanu i donose puno zabavne muzike za igru. Od osnivanja ovog kolektiva 2011. godine, ideja je bila da žurke okupe one ljude kojima hip-hop i r’n’b nisu omiljeni muzički pravci, ali koji cene zabavni kvalitet ovih žanrova. Karte za r’n’b i rep spektakl koštaju 300 dinara i mogu se kupiti na ulazu u Barutanu.

Podsećamo, 12. septembra na zajedničkom koncertu u Barutani nastupiće Elemental i Nipplepeople. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.