Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Belgrade Banging: Oldies Goldies Night
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Belgrade Banging: Oldies Goldies Night

Ove nedelje, 14. septembra, na splavu Freestyler, Belgrade Banging priređuje žurku Oldies Goldies Night, kojom će prisutne podsetiti na zlatne trake koje smo svi voleli da slušamo.

S vremena na vreme sigurno osetite nostalgiju za starim EDM i house hitovima, čija popularnost ne opada s godinama. Belgrade Banging, specijalno za ovu nedelju, zlatni momci, koji čine Banging Trio: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell, pripremili su neverovatan povratak u prošlost i hitove uz koje nećete moći da ostanete ravnodušni. Fenomenalan provod i skakanje do ranih jutarnjih časova je zagarantovano.

Momci koji su puštali muziku rame uz rame sa svetskim zvezdama EDM muzike poput Erica Prydza (Pryda & Cirez D) i Toma Sharka i koje su podržali mnogi uspešni DJ-evi i producenti kao što su Afrojack, Thomas Gold, Dannic, Max Vangeli, The Beatshakers i mnogih drugih, sada svoje znanje i iskustvo dele sa vama na Banging žurkama. Ove nedelje će pokazati posebnu stranu svog talenta.

Ovaj istorijski show će biti podržan vrhunskom scenografijom i light efektima, kao i propratnim zanimljivostima koje svake nedelje za vas pažljivo priprema Banging tim.

Belgrade Banging – New dimension of clublife. Info i rezervacije: 060/6918-487. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.