Naslovna » Izlasci » Shopping » Chieftec GPS-700A8 napajanje – pouzdano i snažno
Chieftec GPS-700A8
Chieftec GPS-700A8

Chieftec GPS-700A8 napajanje – pouzdano i snažno

Ukoliko spadate među zahtevnije PC korisnike i u potrazi ste za moćnim, kvalitetnim i pouzdanim napajanjem preporučujemo vam da razmislite o modelu GPS-700A8 kompanije Chieftec koje pripada Smart porodici i izbalansirano je tako da ponudi mnogo za malo para.

Iznad svega ovo je veoma tiho napajanje pogodno za kreiranje Silent desktop mašina, ali snažnijih radnih stanica. Može biti i solidno rešenje za gejmere kao i za sve naprednije korisnike kojima je PC potreban 24 sata 365 dana u godini.

Ovaj izvor odlikuje izlazna snaga od 700W, visok nivo energetske efiksnosti (i više od 80%) i veoma, veoma tih rad. Upravo zbog svega toga Smart GPS-700A8 napajanje je idealno za jače PC mašine, ali i uopšte za sve konfiguracije koje ciljaju na stabilnost i pouzdan rad. Kao i ostali modeli iz ove Chieftec-ove familije napajanja, tako i GPS-700A8 nije modularnog tipa, ali poseduje sve neophodne konekcije i izuzetno lako se montira u sve vrste ATX kućišta.

Od ostalih bitnih karakteristika Chieftec GPS-700A8 napajanja svakako treba izdvojiti veliki broj implementiranih zaštita: OVP (Over Voltage Protection), UVP (Under Voltage Protection), OCP (Over Current Protection), SCP (Short-Circuit Protection), OPP (Over Power (Load) Protection) i OTP (Over Temperature Protection), kao i garanciju od dve godine. Cena ovog modela za sada nije poznata za domaće tržište, ali očekuje se da bude sasvim korektna.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.