Naslovna » Porodica » Deca » Dečiji sportski dani u Delta City-ju
Dečiji sportski dani

Dečiji sportski dani u Delta City-ju

Od 15. do 17. septembra u atrijumu Delta City-ja biće organizovani Dečiji sportski dani.

Manifestacija je rezervisana za druženje i zabavu najmlađih posetilaca šoping centra, a očekuje ih mnogo zanimljivosti. Od škola sportova, preko treninga sa poznatim sportistima i takmičenja na poligonima brzine i spretnosti do korektivne gimnastike i trke u džakovima. I to nije sve…

Svakog dana, tokom trajanja manifestacije, od 10.00 do 14.00, deca iz brojnih vrtića i osnovnih škola pohađaće besplatne edukativne škole i sportske radionice, ali će se upoznati i sa vežbama kojima mogu da utiču na pravilan razvoj svoga tela i spreče neke od najčešćih oboljenja – ravna stopala i deformitet kičme.

Utorak, 15. septembar, biće posvećen upravo korektivnoj gimnastici kao jedinoj preventivi problema posturalnog statusa i ravnih tabana kod dece, a u gostima će biti lekari, fizijatri i fizioteraputi iz Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije.

Takođe, najmlađi posetioci imaće priliku i da se oprobaju u različitim poligonima brzine i spretnosti, gde će najbolje doći do izražaja njihova fizička spremnost, kao i motoričke sposobnosti.

Kako ne bi bili zapostavljeni oni takmičari koji još nisu ni prohodali, u utorak i sredu, od 16.00, biće organizovana i takmičenja u puzanju, na kojima će se birati najbrža beba.

U toku trajanja manifestacije Dečiji sportski dani, u organizaciji Delta City-ja i Sportske akademije Senjak, od 15. do 17. septembra od 10.00 do 22.00, biće organizovane radionice i treninzi, uz nadzor trenera i stručnih lica. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.