Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Gary Beck obećava neviđeni techno party
Gary Beck
Gary Beck

Gary Beck obećava neviđeni techno party

Samo nekoliko dana pred prvi nastup u Beogradu, Gary Beck jedan od najtraženijih producenata i DJ-eva, obećava publici neviđeni techno gruv.

U okviru jesenje sezone Lucky Records žurki, Gary Beck nastupiće pred oko 2000 ljudi u petak, 3. oktobra u Assimilu, hangaru stare šećerane u Radničkoj 3.

S obzirom da prvi put nastupa u Beogradu, Gary Beck ističe da je veoma uzbuđen zbog dolaska i ujedno najavljuje spektakularan provod.

– Baš sam uzbuđen što prvi put dolazim u Beograd. Imao sam priliku da čujem od drugih DJ-eva da je srpska publika jedna od najboljih na svetu. Očekujem ludnicu i daću sve od sebe da u petak opravdam poverenje beogradskih klabera.

Od kada se njegova traka „Consumed“ našla na čuvenom Minus Label-u, Gary Beck je izgradio reputaciju svetskog superstara što dokazuju njegovi stalni angažmani širom sveta.

Publika će pored nastupa Gary Becka, imati priliku da čuje i vrhunske domaće i regionalne izvođače koji će pružiti dostojnu podršku zvezdi večeri. Do ranih jutarnjih časova za DJ pultom smenjivaće se dobro poznati Dejan Milićević, DJ Speedy, Pero Fullhouse, a za warm up zaduženi su Mihajlo i Alexandar Ivković.

Ulaznice se mogu kupiti po 1090 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma omladine Beograda i Kombank arene. (danubeogradu.rs)