Naslovna » Izlasci » Shopping » Odlično i povoljno napajanje iz Chieftec-a
CTG-650C
CTG-650C

Odlično i povoljno napajanje iz Chieftec-a

Napajanja kompanije Chieftec oduvek su važila za neka od najboljih na tržištu, a poslednjih godina ovaj veliki proizvođač je ponovo u centru pažnje velikog broja korisnika zahvaljujući svojim povoljnim i cenovno veoma prihvatljivim napajanjima iz srednje klase koja se već izvesno vreme prodaju i na domaćem tržištu.

Jedno od takvih napajanja nosi oznaku CTG-650C i specifično je po tome što u svojoj klasi važi za jedno od najstabilnijih i energetski najefikasnijih.Promo

Vizuelno posmatrano CTG-650C napajanje se ne razlikuje puno od ostalih napajanja iz ove porodice – deli sa njima istu elektroniku i izradu, s tim što ima izlaznu snagu od 650W. Pored vrhunske elektronike i besprekone izrade CTG-650C napajanje krasi i zavidan broj implementiranih tehnologija, kao i najanprednija rešenja za prednaponsku zaštitu.

To u prevodu znači da CTG-650C napajanje dolazi sa A80 certifikatom i velikim brojem bezbedonosnih sistema, koji uključuju: OVP (Over Voltage Protection), UVP (Under Voltage Protection), OCP (Over Current Protection), SCP (Short-Circuit Protection), OPP (Over Power (Load) Protection) i OTP (Over Temperature Protection) protekciju.

Od sličnih rešenja na tržištu CTG-650C napajanje se izdvaja i po veoma tihom radu zbog čega je pogodno za kreiranje tihih desktop računara koja su budućnost desktop platforme. Cena mu je za ono što nudi sasvim korektna što je još jedan razlog zbog kog uživa veliku popularnost.

Cena (sa PDV-om): 8.499 dinara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.