Naslovna » Izlasci » Sport » Otvorena trka – Open Run u Beogradu 4. oktobra
Open Run Belgrade
Open Run Belgrade

Otvorena trka – Open Run u Beogradu 4. oktobra

Po uzoru na svetske metropole 4. oktobra biće održana prva adidas Open Run trka, besplatna i otvorena za sve, kako za muškarce i žene, tako i za profesionalce i rekreativce.

Pobednik trke, osvaja vaučer u vrednosti od 500 evra za kupovinu atletske opreme, a tri najsrećnija trkača, koja istrče trku, bez obzira na postignut rezultat, dobijaju mogućnost da učestvuju u kvizu i osvoje adidas Boost patike.Za dž

Trka je inspirisana konceptom gradskih trka urbanih trkača koje se održavaju širom sveta i promovišu zdrav i aktivan način života i upravo trčanje po gradskim lokacijama uz mnogo dobre zabave i pozitivne energije.

Prva Open Run trka uz moto „#BoostBelgrade“ biće održana oko Savskog jezera na Adi Ciganliji. Start i cilj trke biće ispred restorana „Jezero“ gde će se od 10.30 održati zajedničko zagrevanje svih učesnika. Trka će početi u 11.00, a o regularnosti će brinuti sudije Atletskog saveza Srbije.

Broj učesnika nije ograničen, ali svi koji budu želeli da trče nosiće startne brojeve, zato je neophodno da se prijave putem online formulara na sajtu www.adidasrunningteam.rs ili direktno u adidas radnjama u Knez Mihailovoj 33, „Ušće“ SC i Delta City-ju, gde će takmičari moći odmah da preuzmu i startne brojeve. Svi koji se budu online prijavili za trku startne brojeve će moći preuzeti u adidas radnji u Knez Mihailovoj 33 ili na sam dan trke, na info pultu adidas Open Run. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.