Naslovna » Izlasci » Film » Premijera filma „Spomenik Majklu Džeksonu“, 29. oktobra
Spomenik Majklu Džeksonu
Spomenik Majklu Džeksonu

Premijera filma „Spomenik Majklu Džeksonu“, 29. oktobra

Premijera filma „Spomenik Majklu Džeksonu“ reditelja i scenariste Darka Lungulova zakazana je za 29. oktobar u Sava centru.

Karte za ovaj događaj biće u prodaji već od subote, 6. septembra, na blagajni Sava centra ali i svim prodajnim mestima Eventima kao i online, na sajtu eventim.rs. Ovo je prvi put da se karte za premijeru nekog domaćeg filma prodaju preko Eventima koji u ovom trenutku ima mrežu sa više od 150 prodajnih mesta širom Srbije.

Film „Spomenik Majklu Džeksonu“ je svetsku premijeru imao na festivalu u Karlovim Varima a učestvovao je i na filmskim festivalima u Puli, Herceg Novom gde je dobio Grand Prix „Zlatna Mimoza“ za najbolji film, Sarajevu, Zadru i Nišu – gde je Boris Milivojević za ulogu Marka dobio Grand Prix NAISA za najbolje glumačko ostvarenje i nagradu kritike FIPRESCI Srbije.

Pored Borisa Milivojevića u filmu igraju Nataša Tapušković, Dragan Bjelogrlić, Toni Mihajlovski, Branislav Trifunović, Mirjana Karanović, Ljubomir Bandović, Marko Janketić, Emilija Terzić i Srđan Miletić.

Pre premijere u Sava centru film Darka Lungulova biće prikazan u zvaničnom takmičarskom programu festivala u Helsinkiju, Londonu, Hamburgu, Beču i Antaliji. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.