Naslovna » Izlasci » Sport » Rekreacija u SRC „Tašmajdan“ i posle 15. septembra
SRC Tašmajdan
SRC Tašmajdan

Rekreacija u SRC „Tašmajdan“ i posle 15. septembra

Velika letnja akcija biće nastavljena i posle 15. septembra u SRC „Tašmajdan“.

Pored već postojećih programa u kojima su po povoljnim cenama uživali tokom leta, njegovi korisnici moći da se uključe i u nove programe.

Dva nova programa biće realizovana od 15. septembra i koji su usmereni ka populaciji zaposlenih. Tu su i novi vrlo povoljni paketi koji su namenjeni studentima. Reč je o vikend paketima koji uključuju korišćenje teretane, kardio-dela, saune, bazena, kao i ostalih sadržaja koje SRC „Tašmajdan“ može da ponudi.

Od 1. septembra promenjen je i termin jutarnjeg biznis plivanja za pola sata unapred odnosno od 6.00.

Ledena dvorana biće otvorena za rekreativno klizanje 1. oktobra, a u ovom centru završeni su i neki radovi koji će uticati da uslovi za korisnike njegovih usluga budu na još boljem nivou.

Postavljeni su novi podovi u teretani i sali za fitnes, uređeni tuševi pored otvorenog bazena, a završava se i kompletna rekonstrukcija sauna.

SRC „Tašmajdan“ će nastaviti da u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu nudi besplatne programe za školarce.

– Za zimski raspust ponudićemo besplatne programe iz sadržaja koje ima naš centar i na taj način imati značajnu ulogu u popularizaciji sporta među školskom omladinom. Tako je bilo i tokom leta kada je veliki broj školaraca besplatno koristio usluge SRC „Taššajdan“ – najavio je Milan Novović, direktor centra.

Radno vreme od 15. septembra je u teretani radnim danima od 9.00 do 23.00, vikendom od 10.00 do 20.00; u saunama radnim danima od 16.00 do 23.00, vikendom od 10.00 do 20.00 dok je radno vreme rekreativnog centra radnim danom od 9.00 do 23.30, vikendom od 9.30 do 22.30. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.