Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Slobodna zona: Raspisan konkurs za volontere
Slobodna zona - volonteri
Slobodna zona - volonteri

Slobodna zona: Raspisan konkurs za volontere

Organizatori filmskog festivala Slobodna zona raspisali su konkurs za volontere.

U zavisnosti od iskustva, interesovanja i senzibiliteta, potrebni su volonteri u organizovanju i postavljanju festivala, u promociji, službi za goste festivala i na info pultu.

Za uzvrat, starijima od 18 godina će se pružiti prilika da besplatno uživaju u filmskom programu festivala, dobiće sertifikate o volontiranju, dragoceno iskustvo i nove prijatelje.

Za konkurs je potrebno poslati kratku biografiju, motivaciono pismo i kontakt podatke na adresu volontiranje@freezonebelgrade.org.

Konkurs je otvoren do 5. oktobra, a kandidati koji budu prošli u drugi krug, biće pozvani na intervjue 10. i 11. oktobra. (danubeogradu.rs)

Budi deo Slobodne zone

Obožavaš filmove? Dobro govoriš engleski? Imaš više od 18 godina? Želiš da stekneš korisno iskustvo i upoznaš zanimljive ljude iz sveta filma i kulture? Ako je odgovor na sva ova pitanja DA, budi deo Slobodne zone!

Slobodna zona je festival angažovanog igranog i dokumentarnog filma na kojem ćeš se susresti sa aktuelnim društveno-političkim temama i novim pogledima i tumačenjima istih, upoznati se sa procesom pripreme i realizacije jednog festivala i steći veliki broj novih prijatelja i potencijalnih saradnika. Ovo će biti 10. jubilarno izdanje!

Festival će se ove godine održati od 7. do 12. novembra u Sava centru, Kulturnom centru Beograda, Domu omladine i Kinoteci, ali će neki od poslova na kojima nam treba tvoja pomoć početi i ranije, još tokom oktobra meseca.

Za sva dodatna pitanja slobodno pozovi (traži Anu, 011/3284-534) ili nam piši na volontiranje@freezonebelgrade.org.

Vidimo se u Slobodnoj zoni!