Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » U susret TEDx konferenciji u Srbiji
Made by: Milica Radović; Cave Antiparos, Greece
Made by: Milica Radović; Cave Antiparos, Greece

U susret TEDx konferenciji u Srbiji

Do TEDx konferencije ostalo je još samo nekoliko dana, a dok čekamo na originalne teme i predavače, zainteresovani se mogu zabaviti učestvujući u zanimljivom konkursu.

Naime, tim TEDxZemunED, da bi što više proširio duh TEDx-a u Srbiji, pokrenuo je konkurs za najinspirativniju fotografiju sa logoom TEDxZemunED. Sve je vrlo jednostavno – potrebno je samo da se učesnici fotografišu sa logoom TEDxZemunED na nekoj zanimljivoj lokaciji i pošalju sliku na mejl info@tedxzemuned.net.

Svaka poslata fotografija ubrzo će se naći na društvenim mrežama, a najinspirativnija od njih će dobiti ukusnu nagradu – Foodpanda će dostaviti večeru na kućni prag pobednika.

Neki ljubitelji TEDx-a su se već priključili konkursu, pa je TEDxZemunED do sada putovao po raznim zanimljivim destinacijama. Fotografije su stizale sa najudaljenijih mesta u svetu kao što je najviši vrh Afrike Kilimandžaro, Nambija, Majami, Buenos Ajres i drugi. Neke od fotografija koje su stigle na konkurs možete pogledati OVDE.

Osim pobednika, još neki učesnici će biti obradovani posebnim nagradama, kao i paketima sponzora, a šta se unutra nalazi otkriće se uskoro. Više informacija o konkursu dostupno je na sledećem linku.

Da bi se što više proširio duh TEDxa, pripremljena je još jedna zanimljiva akcija. Foodpanda će svim ljubiteljima TEDx-a pokloniti 300 dinara popusta na sve porudžbine plaćene online (karticom). Dovoljno je samo da ukucaju kod TEDxZemun, prilikom poručivanja hrane na sajtu www.foodpanda.rs. Akcija će trajati od 10. do 16. septembra.

Da podsetimo, edukativni TEDx, jedna od svetski poznatih konferencija, zakazana je za 13. septembar u Madlenijanumu. Prijave za predstojeću TEDx konferenciju u Srbiji traju do srede, 9. septembra.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem sajta www.tedxzemuned.net. Za sve one koji ne uspeju da obezbede fizičko prisustvo, moći će da prate konferenciju putem live streama, a prijave će uskoro početi na pomenutom sajtu.

Jedan komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.