Naslovna » Izlasci » Shopping » Apple unapređuje Mac mini
Mac Mini
Mac Mini

Apple unapređuje Mac mini

Kompanija Apple je predstavila unapređenu verziju Mac mini računara sa najnovijim tehnologijama i novom, nižom početnom cenom.

Mac mini sada objedinjuje Intel Core procesor četvrte generacije, integrisanu grafiku koja je do 90 procenata brža, 802.11ac WiFi, Thunderbolt 2 i dalje je najefikasniji desktop računar na planeti.

Novi Mac mini pruža novi nivo grafičkih performansi, proširenja i konektivnosti. Novi integrisani Intel HD Graphics 5000 i Intel Iris Graphics pružaju do 90 procenata više grafičke performanse u odnosu na prethodnu generaciju.Promo

Mac mini sada stiže sa dva Thunderbolt 2 porta, od kojih svaki isporučuje do 20 Gbps protoka, kao i WiFi po standardu sledeće generacije – 802.11ac, koji je do tri puta brži kada je povezan sa 802.11ac bežičnim ruterom. Mac mini i dalje predstavlja najefikasniji desktop računar na svetu, po specifikaciji nadmašujući Energy Star 6.1 zahteve za čak sedam puta dok troši svega šest vati struje dok je u stanju mirovanja.

Svaki novi Mac računar stiže sa OS X Yosemite, moćnom novom verzijom OS X operativnog sistema, redizajniranom i osveženom novim, svežim i modernim izgledom, novim moćnim aplikacijama i neverovatnim Continuity mogućnostima koje čine rad sa vašim Mac računarima i iOS uređajima tečnijim nego ikad do sada.

iMovie, GarageBand i paket programa iWork stižu kao besplatan dodatak uz svaki novi Mac računar. iMovie vam omogućava da lako kreirate predivne filmove, dok ćete uz GarageBand komponovati muziku i na jednostavniji način učiti da svirate klavir ili gitaru.

Aplikacije unutar iWork paketa, Pages, Numbers and Keynote namenjene su za produktivnost na poslu i u njima ćete veoma lako praviti i editovati i deliti vaše tekst dokumente, tabele i prezentacije.

iWork stiže sa potpuno redizajniranim interfejsom, podrškom za iCloud Drive, a tu je i ogroman broj novih funkcija, uključujući i novi sistem za pregled komentara u aplikaciji Pages. iWork for iCloud beta vam omogućava da kreirate dokumente na iPad uređaju, editujete ga na vašem Mac računaru, a onda ga podelite sa vašim saradnicima, čak i ako oni koriste PC.

Cene i dostupnost novih Mac mini računara objavićemo naknadno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.