Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Belgrade Banging Birthday: Još samo tri dana!
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Belgrade Banging Birthday: Još samo tri dana!

U subotu, 25. oktobra, u Mikser House-u održava se događaj koji srpska publika željno očekuje poslednjih mesec dana. Belgrade Banging Birthday biće spektakl u svakom smislu.

Očekuje vas fenomenalan provod uz najpopularnije zvuke elektronske dance muzike (EDM). Ostalo je još malo karata, koje mogu da se rezervišu na 065/BANGING odnosno 065/2264464 i preuzmu svakog dana u Mikser House-u od 16.00 do 20.00.

Belgrade Banging poziva sve svoje prijatelje da se ponovo okupe i ujedine u proslavi ljubavi, prijateljstva i pozitivne energije. Posle godinu dana, svi oni koji su ikada iskusili Banging imaju priliku da zajedno uživaju u onome što pruža jedino najbolji party brend u Srbiji. A za one koji do sada nisu imali priliku da iskuse šta znači biti Banger, sada je idelana prilika da se pridruže Banging porodici.

Iz Budimpešte dolaze dva producenta, koji su do sada nastupali u svim poznatijim svetskim klubovima i na najatraktivnijim klabing destinacijama. Zvezde u usponu elektronske scene, mađarski DJ duo StadiumX, posle nastupa sa Nickyjem Romerom iz Amsterdama dolaze u Beograd da zajedno sa svim ljubiteljima ovog muzičkog pravca proslave prvi rođendan Belgrade Banging-a!

Pored njih, za sjajnu atmosferu biće zadužen i Banging Trio: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell. (danubeogradu.rs)